Ella Dvornik sasvim iskreno: "Biti mama je super, ali cijeli dan brate... spremna sam biti tata"

Instagram@lejla.fili Charles Pearce i Ella Dvornik
Vidi originalni članak
  • Influencerica Ella Dvornik nerijetko javno govori o svim izazovima koje donosi majčinstvo, a tom temom se bavi i video koji je objavila na TikToku
  • U istom je vidimo kako šalje preuranjeno pismo Djedu Mrazu, a u njemu istaknula kako ima samo jednu želju
  • "Biti mama je super, ali cijeli dan brate... Mislim da sam ovaj Božić spremna biti tata", istaknula je u videu

Društvenim mrežama već godinama kruže inačice citata koji mnoge majke rado koriste kada žele dočarati sve (slatke) muke vezane uz majčinstvo. Riječ je o izrekama koje ističu kako je divno biti majka, no kako bi sve one barem na kratko vrijeme svojoj djeci poželjele biti otac. Na tragu ovog razmišljanja je nastao i video koji je Ella Dvornik-Pearce izvorno objavila na svom TikToku.

S društvenih mreža "Jesam li i ja lijepa?" upitala je Ella Dvornik trogodišnju kćer Balie. Njezina reakcija je preslatka!

U njemu je influencerica prikazana kako piše pismo Djedu Mrazu, a u istom mu se zahvaljuje na tome što joj je ostvario želju da postane majka. "Obožavam biti mama, međutim tek sad shvaćam da možda nisam bila dovoljno precizna kada sam zaželjela ovu želju", istaknula je Ella u svom videu, dodajući sljedeće: "Biti mama je super, ali cijeli dan brate... Mislim da sam ovaj Božić spremna biti tata".

Ellu Dvornik razbjesnio je komentar o njenoj djeci: "Moja su djeca prerazmažena, a ne zlostavljana!

S društvenih mreža Ella Dvornik stala u obranu mame Danijele, a kćerima poručila: "Nikad od vas Instagram djece"

Ovaj video je oduševio brojne Elline pratiteljice, a među njima se našla i pjevačica Franka Batelić, koja je emotikonima označila koliko ju je zapravo nasmijala ova objava. Ujedno, brojne obožavateljice su se prepoznale u Elinim riječima. "I ja imam istu želju", "Želja nam se i previše ostvarila", "Dijelim tvoje želje iako sam jedva preživjela kćerin pubertet.... Kad kažem jedva, onda je to na koljenima. Sad mirno plovimo", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. Jesi li se i ti pronašla u njoj?

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr