Ella Dvornik nas je nasmijala pričom kako se Charles šulja dok beba spava

Instagram@theportlandhospital
Vidi originalni članak
  • Moramo priznati, priče Elle Dvornik o roditeljskim mukama uvijek su zabavne
  • Blogerica bez pardona pokazuje drugu stranu majčinstva, no pouke su vrlo korisne
  • Ella je prepričala noćni razgovor sa suprugom Charlesom i njihovo različito tumačenje riječi "budi tiho da ne probudiš Lumi"

Da, svi koji imaju malu djecu znaju što je najgori horor: kad beba napokon, NAPOKON zaspi, a onda je netko slučajno, nepažnjom, zato što ne razmišlja, nespretan je... (nastavi niz) probudi. I ode onih teško zasluženih pola sata, sat roditeljskog mira k vragu. Ili ode pola noći k vragu, zbogom dragi snu!

Duhovitom objavom na Instagramu Ella Dvornik je prenijela njezin razgovor sa Charlesom koji po noći ulazi u spavaću sobu u kojoj Ella i mala Lumi spavaju. I šulja se "kao dinosaur".  

Stars U videu Elle Dvornik 9 mama iskreno pokazuje kako je biti kod kuće s djecom

Ipak, mudra mama Ella našla je "lijek", čarobne riječi kojima je supruga uvjerila što stvarno znači biti tiho i ne probuduti bebu. Vrlo je jednostavno, drage mame. Treba samo uvesti pravilo tko bebu probudi taj ju diže iz krevetića, nosi, ljulja, uspavljuje (sam smišlja inovativne načine da je uspava ako ništa prokušano ne djeluje, ne dolazi bespomoćno do vas reći "ali, neće zaspati"), odlazi s njom u drugi dio stana da vi na miru možete spavati dalje. Vrlo jednostavno! I efikasno.

Posjeti Miss7.24sata.hr