Ecija objavila fotku u vrućem izdanju, a reagirao i njezin dečko: "Tko ti je dao da budeš tako brutalno savršena?"

Instagram/@marianne_theodorsen Ecija Ivušić i Goran Belošević uživaju u ljubavi
Vidi originalni članak
  • Otkako se doznalo za njihovu vezu, Ecija Ivušić i Goran Belošević ne skrivaju koliko su zaljubljeni
  • Da posebno cvjeta i izgleda bolje nego ikad Ecija je u posljednje vrijeme sigurno čula puno puta, a to je dokazala i posljednjom fotografijom
  • Zgodna i lijepa bivša voditeljica pozirala je u crvenom bikiniju, ali pažnju je plijenio i svojim komentarima Goran

Prema Instagram profilu Ecije Ivušić jasno je da se bivša voditeljica ne odvaja od svoga psića Ria, ali posljednjih mjeseci ni od svog dečka Gorana Beloševića. Čak i kada nije s njom na fotki, bubnjar benda Pravila igre pronađe način da pokaže koliko mu je u fokusu. Vrijedi to za posljednju fotografiju koju je Ecija objavila na društvenoj mreži, a na kojoj pozornost plijeni u vrućem izdanju - u minijaturnom crvenom bikiniju, raspuštene kose, s decentnim make-upom i tek pokojim komadom nakita. 

Stars Eciju Ivušić frajer pokušao osvojiti filmskim vratolomijama, a ona mu preko Instagrama poručila: Javi se!

‘’Majka zmajeva. Prava istina o slikanju: bojala se okrenut prema jezeru da ne iskoči zmaj’’, napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj je u samouvjerenoj pozi leđa okrenula jezeru Zmajevo oko koje se  na poluotoku Gradini u Rogoznici . 

Među komentarima, najviše je pažnje izazvao onaj njezinog dečka Gorana. 

'‘Kasnim samo tri sata, haha. Tko ti je dao da budeš tak brutalno savršena?’’, poručio je glazbenik na što mu Ecija brzo odgovorila. ‘’Njeee. Nisam. Nije mi Gogo dao’, dodala je, a Goran je ustrajao i odgovorio: ‘’Ma jesi’’. 

Komplimentima su se pridružili i drugi brojni Ecijini pratitelji. 

‘’Bez mane, tako slatka i savršena’’, ‘’Prekrasna si’’, ‘’Mmmm, opet predivna’’, ‘’Zgodnoća’’, ‘’Lijepa božica’’, ‘’Prelijepa Ecija, vidi se odmah tko je sretno zaljubljen. Sretno’’, ‘’Pored tebe zmaj je buba’’, nanizali su se komentari.
Podsjetimo, Ecija i Goran, zbližili su se sredinom svibnja tijekom zagrebačkog turnira na kojem je Goran bio direktor, a Ecija voditeljica odnosa s javnošću. 

Za njihovu romantičan odnos prvi put se doznalo kada je Goran dočekao Eciju s njezinim psićem Riom na aerodromu nakon povratka s poslovnog puta u Egipat. Rio je nakratko pobjegao, a ubrzo ga je sustigao bubnjar sastava Pravila igre nakon čega je svoju odabranicu nježno zagrlio i poljubio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Par od tada više ne krije svoju ljubav, a njihovi Instagram profili puni su zajedničkih fotografija. Među posljednjima su i one s nedavnog vjenčanja Snježane Schillinger na kojem je i Ecija uhvatila vjenčani buket.

Posjeti Miss7.24sata.hr