Ecija Ivušić u super izazovnom izdanju zapalila instagram: "Ovo je opasno!''

Instagram/@marianne_theodorsen Ecija Ivušić u izazovnom izdanju zapalila internet
Vidi originalni članak
  • Mnogi laskaju Eciji Ivušić da joj zaljubljenost odlično stoji, a ona najnovijim izdanjem to i više nego pokazuje
  • Tijekom boravka na jugu Ecija je pronašla zanimljiv način da doskoči lijepom jesenskom vremenu – pozirala je u kupaćem kostimu i visokim čizmama
  • Mnogi su joj poručili da će srušiti Instagram, a njezinom izgledu komplementirao je dečko Goran Belošević i prijateljica Žanamari Perčić

Ecija Ivušić sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nesebično dijeli trenutke sreće i zadovoljstva, a prošlih dana je uistinu imala posebno dobar razlog da se tako i osjeća. Naime, Ecija je proslavila 35. rođendan i u to u društvu svog dečka Gorana Beloševića na prelijepom jugu zemlje. Bivša radijska voditeljica i bubnjar benda Pravila igre najprije su se zaputili na Korčulu, odakle je Ecija porijeklom, a zatim su posjetili Dubrovnik

Stars Ecija objavila fotku u vrućem izdanju, a reagirao i njezin dečko: "Tko ti je dao da budeš tako brutalno savršena?"

''Nismo dugo bili u Dubrovniku, a u ovo doba godine je tamo najljepše vrijeme. Imali smo sreće, nije moglo biti bolje, uživali smo'', ispričala  je Ecija.

Da je uživala pokazuje i posljednja fotografija na Ecijinom Instagramu na kojoj bivša voditeljica upija sunce u crnom badiću te visokim crnim čizmama, a kojom je sasvim raspametila svoje fanove. 

‘’Prijelazno vrijeme’’, našalila se Ecija, a njezini pratitelji brzo su joj komplementirali na izazovnom izgledu. 

‘’Opasno’’, poručila joj je među prvima Žanamari Perčić, a na humorističan način svojoj djevojci kompletirao je i Goran Belošević. 
‘’Gasi internet, ruši Instagram i motaj kablove. Hvala. Uprava’’, poručio je. 

Eciju Ivušić frajer pokušao osvojiti filmskim vratolomijama, a ona mu preko Instagrama poručila: Javi se!

‘’ Opet će se srušiti sve društvene mreže’’, ‘’Gori Instagram’’, A joj, da ne bi bilo srčanog udara, nemoj’’, ‘’Predivna’’, ‘’Jako zgodna’’, ‘’Savršeno tijelo’’, mnogi su komplementirali.

Lijepoj Eciji i Dubrovnik je očito jako pristajao, a u tom gradu dočekalo je niz rođendanskih iznenađenja. U hotelu je najprije dočekala torta, a poklonom i cvijećem ju je i iznenadio njezin dečko. 

Da rođendan još duže traje pobrinula se i Ecijina prijateljica koja ju je iznenadila i proslavom u vili u okolici Dubrovnika

‘’Vila je ogromna, ima osam, devet soba, prelijepa je i puna umjetnina, baš po mom ukusu. Bilo je odlično'', rekla je voditeljica za 24sata.

Sudeći prema fotografijama koje je objavljivala na svojoj društvenom mreži, čini se da je Ecija zaista imala provod za pamćenje. 

Posjeti Miss7.24sata.hr