'Duhovitost i pamet Bridgertona - službeni vodič Lady Whistledown', ovo će zanimati ljubiteljice Bridgertona

Instagram@lejla.fili Scena iz serije Bridgerton
Vidi originalni članak
  • Serija Bridgerton prošle je godine osvojila gledatelje diljem svijeta i brzo postala jedna od najgledanijih serija na Netflixu
  • Radnja serije temelji se na nizu romana autorice Julije Quinn koja je do sada objavila devet knjiga 
  • O čemu je najnovija knjiga i kada će nova sezona serije?

Za Božić prošle godine, Netflix nas je počastio divnom, sapuničastom serijom koju smo odgledali u jednom dahu - Bridgerton. Serija, koja je u rekordnom roku postala jedna od najgledanijih serija na Netflixu, temeljena je na seriji najprodavanijih romana Julije Quinn o obitelji Bridgerton koja započinje romanom Vojvoda i ja.

Quinn je do sada izdala osam romana, a nedavno je izbacila i deveti imena, u slobodnom prijevodu - "Duhovitost i pamet Bridgertona - službeni vodič Lady Whistledown."

Od anonimusa do zvijezda: tko su zapravo glumci koje je proslavila serija Bridgerton?

U novoj knjizi Quinn čitatelje izvještava o svih osmero braće i sestara obitelji Bridgerton, kao i o drugim ključnim likovima poput njihove majke, vojvode Simona i lady Danbury. Za časopis People, Quinn je komentirala da je knjiga “zamišljena imajući na umu čitatelje Bridgertona, ali mislim da će i obožavatelji Netflixa koji nisu čitali knjige uživati u njoj. Pruža dublje razumijevanje likova koji su tako vješto oživjeli u seriji.” 

Life&style Seks scene iz serije 'Bridgerton' toliko su vatrene da završavaju na brojnim porno stranicama

U videu na Instagramu, Quinn je pokazala neke stranice knjige i obećala 13 novih kolumni Lady Whistledown, plus najsočnije citate iz cijele serije knjiga. S obzirom na to da se za lik Lady Whistledown nije čulo još od novele iz 2004., ovo je velika vijest za obožavatelje knjiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Quinn (@juliaquinnauthor)

Quinn je također i kreativni savjetnik serije za koju se planira najmanje 4 sezone. Nedavno je završeno snimanje druge sezone koju možemo očekivati početkom sljedeće godine. 

Posjeti Miss7.24sata.hr