Demi Moore podijelila fotku s Bruceom Willisom iz Cannesa 1997. uoči premijere 'Petog elementa'

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Glumica Demi Moore je jučer na svome Instagram profilu podijelila staru fotografiju s bivšim supružnikom i glumcem Bruceom Willisom 
  • Fotografija je snimljena na Cannes festivalu 1997. godine, na premijeri filma Peti element
  • Obitelj glumca nedavno je objavila kako se Bruce bori s teškom bolesti radi koje napušta glumačku karijeru

Da su bivši supružnici Demi Moore (59) i Bruce Willis (67) dobri prijatelji i uvijek tu jedno za drugo već je dobro poznato. Demi je nedavnom objavom na Instagramu još jednom iskazala podršku Bruceu nakon što se nedavno povukao iz glume radi teške bolesti koja mu je dijagnosticirana.

Stars Bruce Willis zbog bolesti više ne može glumiti: "Oprašta se od karijere koja mu je toliko značila"

Naime, ranije ove godine, obitelj Brucea Willisa na društvenim je mrežama objavila kako se poznati glumac oprašta od karijere jer mu je dijagnosticirana bolest afazija, gubitak ili poremećaj govora.

Uz fotografiju 67-godišnjeg glumca, njegova supruga Emma Heming Willis je napisala kako Bruce prekida karijeru koja mu je toliko značila ta kako kroz ovo teško razdoblje prolaze kao ujedinjena obitelj,a uz tekst su potpisane njegova supruga Emma, bivša supruga Demi Moore te djeca  Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

Throwback iz 1997.

Demi Moore je jučer podijelila je fotografiju nje i Willisa na filmskom festivalu u Cannesu uoči premijere 'Petog elementa' - proslavljenog filma u kojem je Bruce imao jednu od svojih najznačajnijih uloga tijekom bogate karijere.

"Iz arhiva u Cannesu, otprilike 1997.", napisala je Demi ispod fotografije. 

Na slici je lijepa glumica odjevena u pripijenu crnu haljinu i crno - crveni kaput s uzorkom. Izgled je upotpunila odgovarajućom crvenom clutch torbicom, statement ogrlicom i usklađenim naušnicama. Willis je izgledao otmjeno u klasičnom smokingu dok je pozirao za fotografije sa svojom tadašnjom suprugom.

Objavu je među prvima komentirala njegova sadašnja supruga Emma Heming Willis, napisavši: "Svi osjećaji. prekrasno". Emma i Bruce su u braku od 2009. godine i imaju dvije kćerke, osmogodišnju Evelyn i desetogodišnju Mabel. Iz braka s Demi koji je trajao od 1987. do 2000. Bruce ima još tri kćerke, Rumer (33) Scout (30) i Tallulah (28).

 

Posjeti Miss7.24sata.hr