Dejan Lovren odmara na Hvaru, ali od obožavateljica ne može pobjeći...

Instagram @haileybieber
Nakon besprijekornog nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Dejan Lovren napokon je na zasluženom godišnjem na našoj obali
Vidi originalni članak

Naši su Vatreni napokon na zasluženom godišnjem odmoru. Razbježali su se po našoj obali i odmaraju sa svojim obiteljima. Miljenik žena i jedna polovica najsimpatičnijeg dua, na Instagramu sada već mega poznatog kao Šejan (Šime+Dejan), plovi Jadranom i oduševljava obožavatelje gdje god stigne. 

Prvo se obožavateljima javio putem Instagram videa i zahvalio im na podršci koju su mu pružali tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, a zatim ih je sve pozvao u svoj hotel u Novalji na Pagu. Fanovi su jedva dočekali postaviti pitanja o njegovom velikom prijatelju Vrsaljku, a u komentarima mu se javio i Darijo Srna. 

Dragi Dejane, sve nas zanima - dolazi li i Šime?!

Dejan Lovren trenutno odmara na Palmižani na Hvaru, a obožavatelji ga napadaju gdje god stigne! Kako i ne bi, kad su naši reprezentativci trenutno najtraženije zvijezde u Hrvatskoj, ali i šire. 

Dejana su obožavatelji doslovno hvatali i u moru...

I to kakav čovjek...

Dejan na našoj obali uživa s obitelji, a čak je i objavio fotografiju sa 3-godišnjim sinom Josipom ispod koje je napisao "Kapetan Jojo". 

Pretpostavljamo da će Dejan sa Hvara krenuti ka Istri gdje se ovog vikenda ženi njegov kolega i prijatelj iz reprezentacije Vedran Ćorluka! U svakom slučaju, Dejan će sigurno dobro iskoristiti svaki slobodni trenutak prije povratka klupskim obavezama u engleskom Liverpoolu.

Posjeti Miss7.24sata.hr