Danijela Dvornik: 9 godina od kada te nema

Facebook/Predrag Suka
Tužna je obljetnica: prije devet godina umro je je jedan od naših najvećih glazbenih umjetnika Dino Dvornik
Vidi originalni članak

"Kad god zastanem, promislim na tebe. Kad god nesto radim, čujem tebe...kad legnem, vidim tebe....fališ mi na poseban način. Nikad iz mog srca nećeš izaći", napisala je Danijela Dvornik uz dirljiv obiteljski portret koji je objavila na Instagramu. Danas je tužna obljetnica - devet godina otkako je umro jedan od najvećih glazbenika ovih prostora, Dino Dvornik, za kojim tuguju i njegova obitelj, ali i silni obožavatelji.
 

Njegova supruga je o praznini koju je Dino ostavio u njezinom životu progovorila i na Facebooku, a s riječima utjehe javili su se i mnogi obožavatelji koji su se prisjetili koliko je Dino ostavio traga na njihovim životima. 

"Kako ja njega volim...On je za mene bio oličenje osobe bez trunke zla u sebi. Korak ispred svog, a očito i ovog našeg vremena ostavio nam je sebe u svojoj glazbi koju uvijek rado slušam i često djeci pričam o njemu tako da ga i oni već na jedan način poznaju i vole..", napisala je jedna obožavateljica, dok se druga prisjetila Dine iz školskih dana: "U mome sjećanju, bez obzira na sve što je bilo poslije, on je uvijek ostao jedan od nas, jedan iz generacije srednjoškolaca iz škole "Ante Jonić" u Špinutu u Splitu i takvog ga se uvijek sjetim kada mu čujem glas". 

Dinina jedinica, Ella Dvornik, na svom je Facebooku napisala: "Ne mogu vjerovati da je već 9 godina prošlo", a mi, gledajući njezine fotografije s trbuščićem, ne možemo ne pomisliti kako bi Dino, da je još s nama, bio najzabavniji djed na svijetu... 
 

Posjeti Miss7.24sata.hr