Čega god se uhvati postaje čarobno! Pogledaj kako izgleda mediteranska oaza Matije Vuice

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Matija Vuica i njezin životni partner Jurica Popović ljeta najviše vole provoditi u svojoj oazi u Metkoviću
  • Dizajnerica koja očito ima smisla za sve vrste dekoriranja, okućnicu obiteljske kuće prekrasno je uredila
  • Koliko je mediteransko zelenilo čini  radosnom pokazala je svojim Instagram pratiteljima  

Naša proslavljena modna dizajnerica i pjevačica Matija Vuica i njezin životni partner Jurica Popović nemaju dvojbe kada treba odabrati savršenu lokaciju za ljetni odmor. Već godinama ovom skladnom paru ljetne vrućine najpodnošljivije su na jugu, točnije Matijinom rodnom Metkoviću, gdje je modna dizajnerica od obiteljske kuće napravila je pravu ljetnu oazu. Mediteranski vrt koji  okružuje predivnu kamenu kuću Matija je radosno podijelila sa svojim Instagram pratiteljima, a smirujuće vibracije zelenila upijala je hodajući vrtom bosa

Stars Matija Vuica nakon šest godina objavljuje singl, a evo i kako će izgledati u spotu: "Poput vile si!"

''Malo sam presretna, malo djetinjasta, malo me pukla ova ljepota naše zelene oaze...došli kući...našoj kućici mira i spokoja i najljepših uspomena, ...uh...dugo nas nije bilo i sad ću, priznajem, malo uživati. Uživajte i vi gdje god bili'', napisala je Matija na svom profilu. 

Krošnje mediteranskih stabala, visoka plama, ruže, dalmatinsko bilje, pitoma djetelina kojoj je Matiji poslužila poput zelenog tepiha, a i prekrasna metalna klupica koja izvrsno nadopunjuje ljepote kamene kuće s plavim zatvorima, dojmili su se i mnogih Matijinih pratiteljica

''Ajme divote'', Bože, ljepote..imate pravi botanički vrt. ''Sve vas razumijem, ni ja ne bih izlazila iz takve oaze'', ''Uvijek vesela i razigrana, nestvarno draga i posebna'', '' Čovjek-osoba je najsretnija kad je u svom prekrasnom domu, u zelenilu..prirodi....bravo za sve ..baš je lijepo vidjeti sretnu osobu....'', samo su neki od komentara pratiteljica kojih se dojmilo raslinje u Matijinom vrtu.

Modna dizajnerica medijima je jednom prilikom otkrila kako su ona i njezin partner u svom vrtu posadili puno cvijeća, penjačica, dva bora, a Jurica je i sagradio kamenjar u kojem rastu razni začini i poneko povrće. Vrt je i idealno mjesto za druženje s prijateljima koje Matija ne vidi tijekom zime, a u dobroj atmosferi, uz čašu vina i gitaru, društvo često zna dočekati zoru.

Oko kuće se još mogu pronaći lavanda, Judino drvo i japanska jabuka kaki, a iza kuće Matija i može uživati i u plodovima svog voćnjaka, u kojem rastu šipak, vinova loza, kivi, limun, mandarine. 

Pjevačica je i medijima otkrila kako se u ovoj metkovskoj oazi odmara od užurbane zagrebačke vreve, a odlazi i na jednu prekrasnu plažu nedaleko od Metkovića koja nije komercijalna, već je mirna i tiha, bez kafića. 

Vjerujemo kako će Matija uživati u svom rodnom kraju koji osim za odmor nerijetko koristi i za  stvaranje novih pjesama i projekata. 

Posjeti Miss7.24sata.hr