Cameron Diaz je postala majka - ime bebice je prilično zanimljivo

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Cameron Diaz (47) na svom Instagram profilu objavila je da su ona i suprug Benjamin Madden postali roditelji
  • U objavi je otkrila koje su ime dali kćerkici, ali je i rekla da želi sačuvati njezinu privatnost tako da neće dijeliti fotografije niti druge informacije
  • Glumica i roker zaručili su se 2014. godina, a od 2015. godine su u braku 

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Cameron Diaz (47) podijelila je zanimljivu objavu na svom Instagram profilu. Naime, ona i suprug, roker Benji Madden, s javnosti su odlučili podijeliti vijest da su postali roditelji kćerkice kojoj su dali ime Raddix.

Cameron je napisala: ''Sretna nova godina od Maddena!  Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće viješću o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu obitelj. Dok smo sretni što možemo objaviti ovu vijest, osjećamo i zaštitnički instinkt i želimo zaštititi privatnost naše malene. Nećemo objavljivati slike niti dijeliti više detalja osim činjenice da je stvarno slatka. Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i sretno novo desetljeće...'' 
 

Istu objavu je podijelio i Benji (40), a kćerkica je prvo dijete paru koji je u vezi od 2014. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije. Također, par nije otkrio kada je točno malena došla na svijet, a strani mediji su nagađali kako par želi posvojiti dijete ili potražiti pomoć surogat majke. 
 

Cameron je do ove objave često ''morala'' odgovarati na pitanja kada će roditi i zašto ne želi djecu, a jednom prilikom je iskreno izjavila da nikad nije rodila jer se nikad nije vidjela u ulozi majke. 

Zvijezde Ella Dvornik pokazala je trudnički trbuščić, ali je i otkrila da se seli
 

Jedno od najljepših lica u Hollywoodu svoj posljednji film snimila je 2014. godine, a ove godine je u intervju za InStyle priznala kako joj gluma uopće ne nedostaje. Prije sedam godina, točnije 2013. godine, lagano se počela micati iz svijeta glume te je objavila svoju prvu knjigu ''The Body Book'' koja je postala bestseller, a tri godine kasnije predstavila je novu knjigu ''The Longevity Book'' u kojoj  je otkrila svoje anti-age trikove. 

Posjeti Miss7.24sata.hr