Britney podijelila kako je provela prvi vikend na slobodi, ali fanovi su i dalje zabrinuti

Shutterstock Britney Spears i Sam Asghari
Vidi originalni članak
  • Od 12. studenog ove godine Britney Spears je i službeno slobodna od 13-godišnjeg skrbništva u sklopu kojeg je njen otac upravljao njenim financijama i privatnim životom
  • Pjevačica je proslavila novopečenu slobodu sa zaručnikom u Hollywoodu i obratila se na Instagramu pratiteljima
  • Međutim, fanovi su i dalje zabrinuti za Britney

Nedavno smo pisali o tome kako je sud u Los Angelesu prošlog petka donio presudu kojom ukida skrbništvo nad pop princezom i ikonom dvijetisućetih Britney Spears. 

Sud: "Danas je prekinuto skrbništvo nad osobom i imovinom Britney Jean Spears". Britney: "Ovo je najbolji dan ikad"

Sretna pjevačica je istog dana objavila video fanova koji su se okupili ispred suda uz emotivnu poruku o tome koliko voli svoje obožavatelje i kako joj je ovo najbolji dan u životu. Uslijedilo je još nekoliko objava gdje pozira u zelenom topu i bijelom šorcu ispred zida svoje kuće koji joj je bio glavna pozadina iz doba koje je provela pod restriktivnim skrbništvom.

Na jednu od njih, fan joj je napisao: "Samo joj želim pružiti dobar tretman lica, obnoviti njezinu frizuru, odvesti je u kupnju lijepe moderne i elegantne garderobe, dati joj dobar zagrljaj, pileću juhu i vidjeti je kako uživa u slobodi."

Iako se fanovi još uvijek brinu je li Britney dobro, upravo radi njenih, u najmanju ruku, čudnih objava, pjevačica je podijelila kako uživa u novopečenoj slobodi. "Kakav nevjerojatan vikend", napisala je Britney u ponedjeljak na Instagramu nakon što je tijekom vikenda uočena u Hollywoodu sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem. "Osjećala sam se kao da sam cijelo vrijeme bila na oblaku!!! Zapravo sam popila svoju prvu čašu šampanjca u najljepšem restoranu koji sam ikad vidjela sinoć!!!!"

Pjevačica koja će uskoro napuniti 40 godina, ima puno razloga za slavlje. "Slavim svoju slobodu i rođendan sljedeća dva mjeseca!!!!!!!!!!! Nakon 13 godina... mislim da sam DOVOLJNO čekala!!!!"

Posebno se zahvalila odvjetniku Matthewu Rosengartu, koji ju je zastupao nakon što joj je prvi put dopušteno da angažira vlastitog odvjetnika. "Uistinu je preokrenuo moj život", napisala je, dodajući da je bio nevjerojatan prizor vidjeti toliko ljudi kako slave njezinu pobjedu. “Toliko volim svoje obožavatelje”, ponovila je. 
 

Posjeti Miss7.24sata.hr