Boris Rogoznica priznao aferu: Žao mi je, popustio sam 'muškim hormonima' i povrijedio svoju obitelj

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Posljednjih dana u javnost je izašla prepiska između Borisa Rogoznice i glazbenice Alex Ognjene
  • Iako je u početku demantirao ikakve veze, ekskluzivno za Story Boris je priznao postojanje poruka
  • Osim priznanja, pjevač se javno ispričao obitelji i svima koje je povrijedio 

Prije nekoliko mjeseci moglo se čuti kako postoje problemi u sedmogodišnjem braku voditeljice Doris Pinčić i glazbenika Borisa Rogoznice. Par je sredinom lipnja potvrdio kako je njihovom braku došao kraj te kako se ne radi o trećoj osobi. No, prije nekoliko dana u javnost je dospjela vijest o aferi između pjevača Borisa Rogoznice i glazbenice Alex Ognjene. Osim same vijesti, bila je i vidljiva intimna prepiska koju su godinama vodili 33-godišnji pjevač i tri godine starija glazbenica i to sve dok je Boris bio u braku s voditeljicom.

Svijet slavnih Sedma je, izgleda, kobna: Piše se kako je braku Doris Pinčić i Borisa Rogoznice došao kraj

Iako je Boris u početku sve negirao te je tvrdio kako ne poznaje najbolje Alex i da poruke koje je pustila u javnost ne moraju biti istinite, ipak je odlučio priznati te je ekskluzivno za magazin Story ispričao svoju stranu. ''Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana.''

Podsjetimo, Alex je rekla kako se njihov odnos većinom se temeljio na uzajamnim strastima, a njihovo dopisivanje i tajno nalaženje trajalo je godinama. Kako je ispričala za 24sata, Borisa je upoznala prije tri, četiri godine na predavanju o glazbenoj industriji. Navodno ju je Boris odmah tražio broj te je tako krenulo njihovo dopisivanje. 

Njihovo dopisivanje je, sudeći prema porukama, trajalo od 2016. do sredine jeseni 2019. godine, a pjevač joj se u više navrata povjeravao i oko problema koje ima u braku, kao što joj je i znao priznati kako je sa suprugom izgladio nesuglasice. Osim dopisivanja među porukama su se našle i fotografije te videa eksplicitnog sadržaja. ''Naša afera bila je nabijena strašću, no ja sam se povukla iz toga jer sam shvatila da mu treba vremena da riješi odnose koji su bili puno dublji i kompliciraniji od našega. Da se ne lažemo, seksualna privlačnost među nama bila je vrlo snažna. I to dugo. Njega su privlačili, vjerojatno, moj slobodan duh i znatiželja. Opuštena sam i volim eksperimentirati. Kad nam se odnos već ‘razvodnio’, Boris mi se uporno javljao...'', ispričala je Alex za 24 sata.

Modni odabiri "Čovjek bi te samo gledao"!" Doris Pinčić Rogoznica svojom je pojavom oduševila obožavatelje

 

Posjeti Miss7.24sata.hr