Bolan početak godine za Beyoncéinu i Kiminu obitelj

Getty/Guliver
Za obje slavne obitelji 2018. je donijela mnogo briga
Vidi originalni članak

Beyoncéina sestra, 31-godišnja Solange Knowles, morala je otkazati u zadnji čas novogodišnji nastup zbog zabrinjavajuće dijagnoze. Boluje od autonomne neuropatije, živčanog poremećaja koji utječe na brojne tjelesne funkcije, uključujući i broj otkucaja srca, znojenje, probavu i krvni tlak! Bolest je to koja ometa signale između mozga i dijela autonomnog živčanog sustava te djeluje na rad srca, krvnih žila i žlijezda znojnica. Rezultat poremećaja smanjenje je ili nenormalno obavljanje jedne ili više tjelesnih funkcija.

Kako je zbog bolesti otkazala novogodišnji  na Afropunk Festivalu u Johannesburgu, Solange je osjećala jaku potrebu o svemu pisati na svome Instagram profilu gdje je s obožavateljima podjelila kroz što prolazi. 

- Unatrag pet mjeseci  liječim se i prolazim kroz autonomnu neuropatiju. Ovo je putovanje na kojem mi nije nimalo lako...Ponekad se osjećam dobro, a onda dođe period kada nisam uopće dobro. Ovo je komplicirana dijagnoza o kojoj i dalje puno učim... – otkrila je Solange.

Iako i sama Beyoncé koristi svoj instagram profil kako bi o svemu informirala svoje obožavatelje, još uvijek se nije oglasila o bolesti svoje sestre, s kojom je jako bliska.

A ovo je i bolan početak godine i za obitelj West.

 

Naime, dvogodišnji sin Kim i Kanyea dobio je tešku upalu pluća. Stanje je bilo toliko ozbiljno da je maleni Saint West nekoliko dana proveo u bolnici, nakon čega je pušten na kućnu njegu. Iako slavni roditelji nisu u javnosti pokazivali kroz kako tešku situaciju prolaze, strani su mediji ipak otkrili kako su brižni roditelji cijelo vrijeme bdjeli nad bolesnim sinom. A onda je za najpoznatiju svjetsku reality zvijezdu uslijedio još jedan šok. Naime, šuška se kako je njezinu trudnu sestru Kylie Jenner ostavio dečko, 25-godišnji reper Travis Scott, s kojim čeka bebu. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr