Blake Lively i Ryan Reynolds prvi put su pokazali svoje treće dijete - evo što smo uspjeli doznati

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Početkom listopada otkriveno je kako su glumački par, Blake Lively i Ryan Reynolds, postali roditelji po treći put
  • Iako se donedavno nije znalo kojeg je spola dijete, prema novoj Ryanovoj objavi vidimo da je riječ o djevojčici
  • Omiljeni par u braku je sedam godine te već imaju dvije kćerkice, trogodišnju Inez i petogodišnju James

Početkom listopada američki su mediji objavili vijest da je glumački par, Ryan Reynolds (42) i Blake Lively (32), dobio svoje treće dijete. No, informacije su curile na kapaljku, u tom trenutku nije se znao ni spol niti kad je dijete stiglo na svijet, već se samo nagađalo da je Blake rodila prije dva mjeseca. Par je i inače poznat po skrivanju svog privatnog života pa se tako i za trudnoću doznalo tek u svibnju kad se par pojavio na premijeri filma Pokemon, a Blake nije mogla sakriti trudnički trbuščić u žutoj haljini. 

Dolazak bebe Slavni par je puna dva mjeseca skrivao od javnosti da je dobio bebu

No, nakon jučerašnje Ryanove objave na Twitteru, saznali smo da je u obitelj stigla treća djevojčica - čije je ime i dalje nepoznato.  Slavni kanadski glumac objavio je fotografiju na kojoj se on i supruga Blake zaljubljeno gledaju, a u naručju im je kćerkica čije je lice bilo zamagljeno.  Uz objavu je napisao: '' Volim B.C. (kanadsku pokrajinu Britansku Kolumbiju, op. a.)! Želim da moje kćerkice dožive isto prirodno igralište na kojem sam i ja odrastao. Vaša odluka za koga ćete glasati 21. listopada utjecat će na oblikovanje klimatske politike. Ponosan sam na klimatski napredak koji je postignut posljednje četiri godine.''

Velike ljubavi Zašto se nitko ne boji da bi za ovaj glumački par sedma godišnjica mogla biti fatalna?

Par nije sklon pokazivanju djece u javnosti, no u nekim prilikama ponosno prošeću s kćerkicama. Jedna od takvih je bila i prosincu 2016. godine kad je Ryan dobio svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. 

Posjeti Miss7.24sata.hr