"Bio je šok kad je moj Ogi izbačen, ali on ostaje uz reprezentaciju svim srcem"

Privatni album/Olja Runjić
Supruga Ognjena Vukojevića, Andreja Vukojević, na sam dan velike utakmice protiv Engleske ispričala nam je kako se osjeća sada kad je njezin suprug, zbog poruke podrške Ukrajini na društvenim mrežama, razriješen dužnosti suradnika stručnog stožera hrvatske reprezentacije
Vidi originalni članak

"Teško je opisati sve emocije kroz koje prolazim ovih dana. Najjači  je svakako onaj osjećaj ponosa. Ponosna sam Hrvatica kao i svi drugi,vjerujem, i divno je biti dio cijele atmosfere.  Pogotovo kada sam utakmicu pratila iz Rusije, s tribina. Srce tamo posebno tuče jer jer tamo je bio i Ogi. Izuzetno sam ponosna što je dio tima, da je pozvan da svojim znanjem i iskustvom pomogne u ostvarenju cilja. A to je pobjeda, iz utakmice u utakmicu. Sve do finala! To je finale toliko blizu, znam koliko to znači i Ogiju. A onda šok. Bila sam na poslu i suprug mi je javio što se dogodilo.  
 "Idemo dalje i to je to!", nije bilo puno priče kada smo razgovarali. Svim srcem sam uz svog supruga. No, moram vam reći, ovako iz prve ruke – to uopće nije toliko strašno kako mediji prenose! On je i dalje u Rusiji s timom, tako da se ništa ne mijenja.
Ok, formalno nije na klupi s dečkima, ali je ondje svim srcem! 

Poznajem svog supruga najbolje na svijetu i znam da nema tu nikakve zle namjere niti političkih poruka, a hvala Bogu, niti sankcija za njegov daljnji rad u nogometu, što je najbitnije od svega. UEFA ga nije kaznila niti suspendirala. Znam da nije lako, ali još bolje znam da je moj Ogi sportaš u glavi i srcu i jedino mu je bitan uspjeh reprezentacije! Srce nam je na mjestu jer ostaje u nogometu bez ikakvih sankcija. Nogomet je uz obitelj, njegov život. I moj, uz njega. A Rusija?! Nadam se medalji i osvojenom prvom mjestu! A Ogi će nastaviti sa svojim poslom, zaposlenik je Dinama Kijev iz Kijeva i nastavlja svoj posao skauta za istočnu Europu. Potpisao je ugovor na 4 godine. Idemo dalje, baš kao što sam mu i rekla kada me nazvao s ne tako lijepim vijestima iz Rusije. Život ide dalje. Mi ga živimo punim srcem". 

Posjeti Miss7.24sata.hr