Biciklom na more: Janko Popović Volarić odvozio je 450 kilometara od Zagreba do Splita! Svaka čast!

Instagram@lejla.fili Janko Popović Volarić išao je bicklom na more, od Zagreba do Splita
Vidi originalni članak
  • Janko Popović Volarić poznat nam je sa kazališnih dasaka, malih i velikih ekrana, kao član žirija, voditelj…
  • OK, ruku na srce, oduvijek se vidi da je glumac u dobroj formi
  • Ali, nismo znale da je u baš tako dobroj formi

Naime, jučer se Janko pohvalio na svom Instagram profilu svojim doista impresivnim pothvatom. „ZG - ST, 450 km“, napisao je glumac kratko uz dvije fotografije. Naime, Janko je, u društvu s prijateljem, redateljem Nevijom Marasovićem, s biciklom odvozio rutu od Zagreba do Splita. 

Na prvoj fotografiji vidi se kako dinamični dvojac pozira uz bicikle ispred trajekta, a na drugoj je Janko koji pobjedonosno drži ruke visoko u zraku pokraj table na kojoj piše Split.

Fotografije su privukle mnogo pažnje te u nekoliko sati sakupile više od 3000 lajkova. Među brojnim fanovima čestitali su im i Luka Nižetić i Amar Bukvić. A koliko je iznenadio svoje obožavatelje ovim pothvatom, dokazuju brojni komentari, poput: „Vi niste normalni, svaka čast!“, „Jesi lud“, „“Ma daj???!!! To nisu električni!“, „Božeeee, bravo!“ itd. 

Na svom profilu je Janko objavio nekoliko fotografija s puta do Splita.

Pažnju je privukla i fotka iz Knina na kojoj stoji pored grafita na kojem piše: „Ja sam od onih koji gube.“

Fanovi su počeli slati poruke utjehe i podrške, a njegov suputnik Nevio šaljivo je komentirao: „Janko Vi ste mlad čovijek, imate uspješnu karijeru, ja i moji vas gledamo uvjek u supertalenta u ljepom odjelu i bog vam je podarijo i sina i ne gubite nadu jer nada se pojavi kada se čovijek namanje nada nadi. 🙏🏻🙏🏻“.  

Posjeti Miss7.24sata.hr