Bi li je prepoznala? Izabel Kovačić pokazala fotografiju iz djetinjstva

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Izabel Kovačić rijetko dijeli detalje iz privatnog života s javnosti
  • Zato nas često oduševi svojim modnim kombinacijama
  • No ovog puta je objavila svoju fotografiju kad je još kao djevojčica turistički dolazila u Zagreb

Navikli smo da domaći, ali i strani poznati s vremena na vrijeme na društvenim mrežama podijele slike iz djetinjstva. To čine čak i oni koji ne dijele mnogo detalja iz privatnog života s pratiteljima, a jedna od njih je i Izabel Kovačić. Lijepa plavuša se tako prisjetila vremena kad je kao djevojčica turistički dolazila u Zagreb iz Švicarske u kojoj je odrasla te je podijelila sliku sa zagrebačkog Tomislavca.

Zagreb band aid Ovo podiže moral: poslušaj kako zagrebački glumci i glazbenici izvode evergreen ''Zagrebačkim ulicama''

Djevojčica u crvenoj majici kratkih rukava i traper suknji izgleda gotovo jednako kao danas, a vidimo kako je dobar modni ukus imala cijeli život. Danas nas Izabel, koja trenutno sa suprugom nogometašem Mateom živi u Londonu, često oduševi svojim modnim kombinacijama koje su pravi miks skupih i onih jeftinijih stvari te se nerijetko nalazi i na listama najbolje odjevenih poznatih dama.

Iako inače živi na relaciji Švicarska - London - Zagreb, lijepa Izabel ne može sakriti koliko voli glavni grad Hrvatske u kojem je i izrekla sudbonosno ''Da''. Ne sumnjamo kako će nas ova mlada poduzetnica iznenaditi još kojim slikama iz mladosti na kojima ćemo vidjeti kako su neki dijelovi Zagreba nekad izgledali.

Posjeti Miss7.24sata.hr