Beyoncé na svom Instagramu objavilu prvu sliku blizanaca

Instagram/Nives Celzijus
Petak je počeo vruće! Glazbena diva doista zna kako prodrmati sezonu kiselih krastavaca. Prvi put za javnost, na svom Instagram profilu je predstavila sliku jednomjesečnih blizanaca
Vidi originalni članak

Na svom Instagram profilu glazbena diva je prije sat vremena objavila prvu sliku svojih blizanaca. Uz naslov "Sir Carter i Rumi su danas stari jedan mjesec", Beyoncé je u svom prepoznatljivom stilu javnosti predstavila male nasljednike. Pozirajući u blizini mora s velikim cvjetnim aranžmanom iza sebe, u rukama drži jednomjesečne blizance. Ove, uskoro najfotografiranije bebice na svijetu tako su došle su prvi put u centar pozornosti.

Ipak, čini se kako mama nije mogla ostati zasjenjena. U maniri prave dive, Beyoncé je zablistala u raskošnoj asimetričnoj cvjetnoj haljini s velikim volanima. No, to nije sve. Glavu joj rasi nježno plavi veo dugačak do poda. Doista, nitko ovo ne bi mogao isfurati bolje od nje.

Objavljena prije sat vremena, ova fotografija na Instagramu već gotovo 2 milijuna likeova. Tome su pripomogli i slatki emoticoni, koji označavaju dvije bebe, jednu curicu, te muški i ženski lik. Obitelj Carter na okupu. Čestitamo!

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr