Baš bizarno: Khloe Kardashian želi pojesti posteljicu nakon poroda!

Getty Images
Očito je posrijedi neka nova prečudna Kardashianska tradicija?
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian, koja očekuje svoje prvo dijete s dečkom Tristanom Thompsonom, u najnovijoj epizodi njihovog reality showa Keeping Up With The Kardashians otkrila je puno detalja o svojoj trudnoći i porodu koji je čeka u ožujku. Jedan detalj koji je otkrila je činjenica da će (kao i njezina starija sestra Kim!) nakon poroda pojesti svoju posteljicu u obliku pilule.  

Nakon što je Khloe rekla svojoj starijoj sestri da će baš kao i ona pojesti posteljicu, Kim joj je objasnila kako je njezina bila dvostruko veća od uobičajene i da ju je dobila u dvjema posudama. Plus: Kim je otkrila da je imala poseban zahtjev za svoju posteljicu - htjela je da ima okus grožđa! 

Međutim, iako puno mama ovih dana ima želju pojesti posteljicu nakon poroda, važno je za napomenuti kako bi upravo ova odluka mogla imati štetne posljedice po novorođenče. Nedavno je američki Odsjek za javno zdravstvo ispitivao slučaj majke koja je vrlo vjerojatno prenijela potencijalno smrtonosnu infekciju streptokoka svojem djetetu, nakon što je popila posteljicu koja je bila zaražena bakterijom. Osim rizika za bebu, u principu ne postoji ni jedno istraživanje koje je dokazalo kako posteljica ima ikakve prave prednosti po zdravlje majke. 

Posjeti Miss7.24sata.hr