Ariana Grande opasno se zeznula s novom tetovažom i... definitivno nije jedina!

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Ariana Grande na ruku je htjela istetovirati ''7 Rings'', ali zapravo je napisala ''mali roštilj'' na Japanskom
  • Njeni fanovi iz Japana upozorili su je na grešku i pjevačica je popravila tetovažu
  • Pjevačica Kelsy Karter na obraz je tetovirala lice Harrya Stylesa

Tetovaže na stranim jezicima i nepoznatim pismima uvijek su pomalo riskantne. Kako uopće znati je li sve u redu s tetovažom i znači li baš ono što smo mi htjeli da znači? Popularna pjevačica Ariana Grande odlučila se zariskirati i napraviti tetovažu na japanskom jeziku i pismu. Ipak, pošlo je po zlu...

Prvotna namjera pjevačice bila je da na ruku zauvijek obilježi znakom koji simbolizira ''7 prstenja'', po naslovu njena novog hita - ''7 Rings''. Međutim, čini se da se tattoo majstor malo zaigrao pa je na njenu ruku na japanskom ispisao - ''mali roštilj''. Pjevačica to sama uočila, ali nakon što je objavila sliku (koju je kasnije obrisala) njeni su fanovi iz Japana odmah reagirali.

''Za sve one koji su zbunjeni, Ariana Grande na ruku je htjela tetovirati ''7 Rings'' i tetovažu je objavila na Instagram (sada je obrisana), ali Japanci su uočili da je stvarni prijevod - roštilj.'' - objasnila je jedna obožavateljica kada je Twitter ''izgorio'' od fotki ove tetovaže. Osim toga, dodala je da svi koje žele provjeriti točnost njene tvrdnje samo uguglaju riječ SHICHIRIN. To smo i učinili i pojavile su nam se slike roštilja! 

Da su fanovi u pravu te da se doista radi o pogrešci dokazuje i činjenica da je Ariana sliku tetovaže odmah maknula, a jutros se na Instagramu zahvalila tattoo majstoru koji je tetovažu popravio. ''Zbogom malom ugljenom grilu. Nedostajat ćeš mi. Stvarno si mi se sviđao.'' - našalila se pjevačica, iako vjerujemo da joj stvarno nije bilo do šale. Pokušaj pjevačice da oda počast novoj pjesmi završio je tako da je odala počast - roštilju! Ipak, to nije najluđa stvar s tetovažom koju smo danas vidjeli. Njena kolegica, pjevačica Kelsy Karter odlučila je tetovirati lice. Da, to je dovoljno otkačen potez za zvijezdu u usponu, ali sačekaj da vidiš što je tetovirala.

Da, dobro si vidjela, to je lice Harrya Stylesa, bivšeg člana nekad megapopularnog boy benda One Direction. Dva dana kasnije, objavila je pjesmu Harry, ali medijima je dala do znanja da pjesma nema veze s tetovažom. ''Ja sam Harryeva velika obožavateljica i ne bojim se to izraziti. Ja iskreno ništa ne znam raditi na pola.'' - objasnila je ponosna vlasnica jedne od najbizarnijih tetovaža koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. 

Što kažeš - roštilj na ruci ili Harry na licu? 

Posjeti Miss7.24sata.hr