Antonija Blaće se urnebesnom fotkom prisjetila "izlaska" u vrijeme koronavirusa - završila je zalivena vinom

Vidi originalni članak
  • Antonija Blaće prisjetila se na Instagramu kako je izgledao njezin 'izlazak' prije mjesec dana
  • Naravno, nije to bio klasični ludi provod, ali u vrijeme koronavirusa činilo se kao dobra ideja srediti se za "party na balkonu"
  • Ipak, sad više nije ni u tom raspoloženju, a to je podijelila sa svojim fanovima

Popularna voditeljica podijelila je na društvenim mrežama fotografiju iz jednog "izlaska" prije mjesec dana. Logično, nije to bio ludi noćni provod po Zagrebu, već u vrijeme koronavirusa zgodna ideja je bila srediti se za izlazak - na balkon. 

Antonija Blaće si je tako u početku epidemije, kad smo svi završili u kućnoj izolaciji, odlučila malo uljepšati dan i u atraktivnoj kožnoj kombinaciji boje trule višnje i visokim potpeticama zabaviti se na - balkonu.

Naravno, neko dobro piće je uvijek tu da popravi stvar, ali u Antonijinom slučaju stvari su malo izmakle kontroli. Voditeljica se nekako uspjela zaliti vinom, i sebe i zid i stepenice, a njezina reakcija je bila urnebesna. Ne znamo je li se nezgoda dogodila zbog "čašice viška" ili je jednostavno bila nezgoda, ali u svakom slučaju je njoj i suprugu Hrvoju bio zabavan "izlazak". Jedino njihovom psu Čarliju nije bilo jasno što se to događa.

Mjesec dana kasnije, Antonija više nije u tom raspoloženu, a to je podijelila i sa svojima fanovima.

"Ovo je fotka od prije mjesec dana kad mi se činilo strašno dobar štos da se sredim i olfo “izadjem” na balkon. 😒
Danas mi i ta fora bezveze 😂 Kakav je vama danas dan? 😱"

Obzirom da samo već više od mjesec dana u kućnoj izolaciji, a da većina nas svježi zrak ulovi samo kad ide u nabavku ili u kratku šetnju s kućnim ljubimcem, komentari na njezinu objavu uglavnom su bili dosta pesimistični. Ipak, bilo je i onih koji su pokušali popraviti raspoloženje: "Divan! Živi smo, zdrav i imamo krov nad glavom, svaki dan hranu i vodu, ovo divno sunčeko što nas grije i jedni druge". A Glumica Bojana Gregorić Vejzović joj je samo poslala - srce.
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr