Andrea Andrassy vjenčanicom istaknula obline i sve oduševila

Davor Puklavec/ Pixsell
Po osmijehu kojeg nije skidala s lica da se zaključiti da se voditeljica zaljubila. Ako ništa drugo, barem u vjenčanicu
Vidi originalni članak

Sve one dame koje se nalaze u "slatkom kaosu" i planiraju vjenčanje (vlastito ili od najbolje prijateljice) napokon su došle na svoje. Naime, ovog vikenda u zagrebačkoj Areni održao se 19. sajam vjenčanja na kojem su iz prve ruke, na štandovima više od 200 izlagača, mogle saznati što je IN, a što je bolje izbjegavati pod svaku cijenu ako ne žele biti potpuno OUT.

No, svaka od njih i sama već zna da je jedan od najvećih problema s kojima će se prije vjenčanja susresti (o onima poslije ćemo nekom drugom prilikom) sasvim sigurno - odabir vjenčanice. Kako bi im to olakšali, ali i učinili dobro djelo, organizatori su se pobrinuli za VIP humanitarnu reviju na kojoj su predstavljeni nadolazeći trendovi. Vjenčanice iz novih kolekcija nosile su brojne poznate dame, među kojima i Andrea Andrassy.

Njoj se vjenčanica koju je nosila toliko svidjela da je fotografija odlučila podijeliti i na Instagramu.

Nude podstava i bijela čipka zaslužne su za efektan izgled vjenčanice, a Andreinoj figuri laskao je i uzak kroj koji prati liniju tijela. Ipak,  u prvom planu su bila gola leđa sa zanimljivim detaljem u obliku srca.

Naravno, obožavatelji su je "zasuli" komplimentima, a mnoge je zanimalo hoće li lijepa voditeljica uskoro i u privatnom životu uskoro odjenuti vjenčanicu i stati pred oltar...

Posjeti Miss7.24sata.hr