Andrea Andrassy pokazala vrlo neobičnu kombinaciju jela: Nisam trudna, a ovo je najfinije!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Andrea Andrassy kao prava gurmanka sa svojim pratiteljima nesebično dijeli zalogaje vrijedne spomena
  • Mogli smo tako uočiti koja je to omiljena hrana kolumnistici, a čini se kako je sada popisu dodala i jednu neobičnu kombinaciju
  • Jednom klasičnom sezonskom jelu priključila je mortadelu, a mnoge je tako inspirirala da podjele i svoje čudne kulinarske izlete

Osim što je komičarka, blogerica i naša miss7 kolumnistica, Andrea Andrassy velika je gurmanka. Bivša sudionica showa Masterchef i Tvoje lice zvuči poznato otkrila je kako obožava slatko, a jedan od favorita joj je cheesecake. Andrea ne krije ni svoju veliku ljubav prema tjestenini, a svojim će pratiteljima na Instagramu rado predstaviti sve zalogaje koje je oduševe. Od špageta, salata, kolača, raznih slastica, lazanja…na Andreinom Instagram profilu sada je osvanula i jedna pomalo neobična kombinacija

Stars Jedna žena pitala Andreu Andrassy kuha li uopće u tako ‘sterilnoj kuhinji’, odgovor je nasmijao sve!

Naime, Andrea je na bučnicu stavila nekoliko listića mortadele, a novotariju na svojem meniju podijelila je sa svojim pratiteljima. 

''Stavila sam mortadelu na bučnicu i naravno da je najfinije. Ne nisam, na drogama ili trudna. Topla preporuka. E da, na hladnu bučnicu, ne znam kakvo bi bilo s toplom. Hvala što ste došli na moje ‘'PIG talk’’, napisala je Andrea. 

Njezino eksperimentiranje koje se pokazalo uspješnim inspiriralo je i mnoge da podijele svoja iskustva neobičnih kombinacija iz kuhinje. 

Jedna od njezinih pratiteljica ispričala je kako je kao dijete rado jela čokoladni puding s kukuruzom, dok je bilo i onih koje su uživale u kombinaciji štrudle i paštete od tune. 

‘’Ja sam u sendvič s polijem stavila wasabi. Negdje se neki Kinez okreće u grobu’’, otkrila je korisnica društvenih mreža, a još jedna priznala je da uživa u štrudli s Linoladom. 

Stars Seksi i razigrano! Andrea Andrassy izabrala sportski kompletić za vježbanje koji bismo rado imale

Neki su se i našalili pa su kolumnistici sugerirali da na vrh ‘senviča’ namaže i Nutellu, a neki su joj preporučili da s popularnim namazom proba i čvarke.

 

Čini se kako Andrea bez grižnje savjesti može uživati u gurmanskim zalogajima, a u velikom dijelu to sigurno duguje i dobrim genima koje je naslijedila od svoje mame. 

‘’Mama, 61 godina, jede sve. Ja sam zadnji put ovakav trbuh imala s 13, taman sam u školi dobila kemiju i fiziku’’, objavila je ranije Andrea fotografiju svoje mame koja ima uistinu besprijekornu liniju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr