Ako ne želite biti ljubomorni, ne gledajte ove fotke Elle Dvornik

Davor Puklavec/ Pixsell
Da, lifestyle i travel blogerica je još jednom (umjesto vas) otputovala na destinaciju iz vaših snova...
Vidi originalni članak

Nakon što je zbog poslovnih obveza neko vrijeme provela u Zagrebu, Ella Dvornik se vratila svom hobiju (ali i poslu) - putovanjima. Zato je u svega nekoliko dana poput ptice selice napravila "check in" na jednom kraju svijeta, a danas je već na drugom. 

Naime, nedavno se pohvalila fotografijom nastalom na dinamičnim ulicama New Yorka, a zaljubljenicama u modu tada nije promaknuo nevjerojatan "color block" kaput koji podiže svaku kombinaciju. 

Ipak, dok ste vi maštali kako bi s guštom pospremili ovu modnu poslasticu u svoj ormar,Ella ga se već "riješila" i zimske komade zamijenila kratkim hlačicama i prozračnim materijalima. Pogađate, kišoviti New York zamijenila je puno puno puno toplijom (i egzotičnijom) lokacijom, a prije nego što vam otkrijemo o čemu je riječ važno je spomenuti da ako niste baš vješti u kontroliranju napadaju ljubomore možda bi bilo bolje da ovdje prestanete čitati...

Jeste li ipak dovoljno hrabri? Ok, nastavljamo...

Lifestyle i travel blogerica otputovala je na Jamajku, a društvo joj radi zaručnik Charles.

Nakon uživanja na nevjerojatnim plažama s bijelim pijeskom uživali su i u vožnji žičarom te pogledu od kojeg zastaje dah.

Elli se ovaj "raj na Zemlji" toliko sviđa da je posljednjom fotografijom na Instagramu mami poručila kako će odlučila "zauvijek ostati na Jamajci". Ah, tko bi je uopće krivio zbog takve odluke?

No, ako je suditi po Instagramu njezine mame Danijele Dvornik, čini se da je i ona pronašla svoju destinaciju iz snova.

Baš poput Elle, i ona je za odmor odabrala toplije krajeve, sunce i plaže, a nedavno je fotografijom u kupaćem kostimu jednim potezom "srušila" Internet.

Posjeti Miss7.24sata.hr