5 pjesama Britney Spears koje i danas znaš napamet

miss7
Leave Britney alone! Ona je samo pop princeza i naš najdraži celebrity iz djetinjstva... A ovo je oda njenim bezvremenskim singlovima na kojima i danas trgamo glasnice
Vidi originalni članak

Ima li upečatljivijeg celebrityja iz djetinjstva od Britney? Okej, neki će reći da im je draža Xtina, a nekima će prvi napamet pasti slatkiši iz N'Synca ili Backstreet Boysa. Ipak, nemoj se zavaravati da je itko bio više hot od Britney Spears (sorry, not sorry). Njeni plesni pokreti bili su nešto što bi danima skidala ispred TV-a, svaki outfit si htjela imati u svom ormaru (doduše, bili su totalno neprihvatljivi za tvoju dob), umirala si za njenim plavim kovrčama i no make up makeupom i krajnje vrištala bi iz sveg glasa svaku srcedrapajuću liriku koju je tvoja kraljica, ups princeza, vješto ispjevala.

U redakciji je se rado sjetimo, pa smo ti složili top 5 Britney klasika da ti uljepšamo jedan prosječan radni dan. Imaj na umu da je ovo bila jedna od najtežih ljestvica koje smo morale napraviti u životu. Uživaj!

1. ...Baby One More Time

Prvi Britneyjin hit je ujedno i jedan od naših all-time favorita. U tom trenutku smo si htjeli imati školsku uniformu, a još više one gumice s coflekima. Britney je tada bila najzgodnija ženska koju smo ikad vidjeli, a ova pjesma je objašnjavala sve naše ljubavne probleme.

 

2. Lucky

Jedna od prvih pop tugaljivih pjesmica na koje smo zavijale. I doslovno mislimo, zavijale. Priča o sretnoj djevojci koja u stvari nije sretna izgledala je kao ultimativna tragedija u očima mlade osnovnoškolke. I pitale smo se: "Ali zaštoooo? Imaš sve!". Predobro.

 

3. Oops!... I Did It Again

Napravila je to ponovno, i to u crvenom lateksu, mijau! Najbolje od svega je što uopće nismo vidjeli seksualni potencijal u tom spotu već nam je samo bilo svemirski i cool. I naravno, bila je savršena as always.

 

4. I'm A Slave 4 U

Sjećaš li se onog perioda kad su svi počeli pričati da je Britney postala "jeftina" jer je nosila strgane krpice i bila pretjerano znojna u spotu? O da, taj spot je prštao neviđenim seksom! No bez obzira na to, svi smo je znali od a-ž, i to smo još i pogađali one visoke tonove.

 

5. Toxic

Svojevrstan Britneyjin comeback je bio i Toxic. Hit koji je doslovno pomeo sve pred sobom. Reci koliko puta si umirala za onim nude catsuitom prekrivenim Swarovski kristalima? Uopće nije bitno što je mrtvi kič, htjele smo ga ODMAH.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr