5 najčudnijih trenutaka s jučerašnje dodjele Emmyja

Getty Images
Dodijeljene su nagrade Emmy za 2018. godinu, a iako je večer donijela neke velike pobjednike i velike gubitnike - o osim se stvarima ipak najviše danas priča
Vidi originalni članak

Noćas je u Los Angelesu održana 70. dodjela nagrade Emmy za najbolja ostvarenja na televiziji. Pobjedu u kategoriji najbolje dramske serije odnijela je Igra prijestolja, dok su nagrade za najboljeg glavnog glumica i glumice u drami dobili Claire Foy (Kruna) Matthew Rhys (The Americans). Osim pobjednika i gubitnika, dodjelu nagrada Emmy obilježili su i neki šokantni i smiješni momenti koji su danas obilježili društvene mreže:

Chrissy Teigan napravila je novi "meme face"

Svaki sljedeći show obilježi izraz lica Chrissy. Ona si jednostavno ne može pomoći, a njezini izrazi lica gotovo uvijek obilježe show na kojem se pojavi. Nismo sigurni zašto se ovako nasmijala svome suprugu, ali znamo da je postala novi omiljeni gif i meme na Instagramu.

Redatelj Glenn Weiss zaprosio je djevojku NA POZORNICI...

Nakon što je dobio nagradu za produkciju prijenosa dodjele Oskara, redatelj Glen Weiss zaprosio je djevojku uživo na pozornici! Slatko ili jako otrcano?

...a glumac Matthew Rhys NIJE zaprosio!

Matthew Rhys osvojio je nagradu za glavnog glumca u seriji The Americans, a u zahvali se obratio svojoj partnerici Keri Russell i rekao: “...rekla mi je ako je zaprosim na pozornici da će me udariti pred svima." Iskreno, totalno se slažemo. Glenn je bio sladak, ali...

Neugodna tišina između voditelja.

Svi danas pričaju o neugodnoj tišini između voditelja dodjele Emmy. Colin Jost i Michael Che dobili su ovaj veliki zadatak, ali između njihovih "pošalica" bilo je toliko neugodne tišine da čak ni publika nije mogla sakriti neugodu.

Dosta neobični izbori outfita moramo priznati

Deon Cole došao je "u pidžami" s Gucci potpisom, a glumica Jennifer Lewis u Nike tajicama. Doduše, Deon je poznat po ekspresivnom modnom izričaju, a Jennifer je odjenula Nike u znak podrške Colinu Kaepernicku koji se posljednjom kampanjom za Nike bori protiv rasne diskriminacije!

Posjeti Miss7.24sata.hr