10 najljepših žena nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

miss7
WAGsice (wives and girlfriends) su danas prave zvijezde društvenih mreža. Mlade, lijepe i zgodne, ove bolje polovice velikih nogometnih zvijezda vladat će tribinama u Rusiji, a na našem popisu našla su se i neka dobro poznata domaća imena...
Vidi originalni članak

Danas, kako već sigurno dobro znaš, počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a uz najbolje svjetske igrače, u Rusiju su se zaputile i njihove bolje polovice. U nastavku predstavljamo 10 aktualnih žena/zaručnica/djevojaka nogometaša ili kako ih moderno volimo zvati - WAGsica.

Andrea Duro (26)

Španjolska glumica Andrea Duro djevojka je poznatog meksičkog nogometaša Javiera Hernandeza, poznatijeg pod nadimkom Chicharito. Par je svoju romansu započeo na društvenim mrežama, nakon što su ih zajednički prijatelji "pokušali spojiti". Službeno su zajedno od prošlog ljeta, odnosno otkako su se u javnosti počeli pojavljivati zajedno. Iako u posljednje vrijeme po španjolskim medijima kruže glasine kako par više nije zajedno, Svjetsko prvenstvo u Rusiji bi nam moglo otkriti status njihove ljubavi.

Bruna Marquezine (22)

Mlada brazilska glumica i manekenka Bruna Marquezine i jedan od najbogatijih nogometaša današnjice, Neymar - već su šest godina u tipičnoj on-off vezi. Par su 2012. godine upoznali zajednički prijatelji i ubrzo su upolovili u službenu vezu. Par se često druži s Neymarovim kolegom iz PSG-a, Kevinom Trappom i njegovom djevojkom Izabel Goulart, a ove slavne prijateljice sigurno će biti stalna postava na tribinama u Rusiji. 

Franka Batelić (26)

Branič hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka, dobio je zgoditak života kad je prije šest godina upoznao Franku. Od tada pa sve do danas, Franka i Vedran su jedan od omiljenih parova domaće scene, a sredinom srpnja par će uploviti i u bračnu luku. Naša Franka definitivno je jedno od najljepših lica među WAGsicama i sigurno će biti jedna od najglasnijih, što je i sama potvrdila u posljednjem Instagram postu kojim je odala počast velikoj ljubavi s Vedranom. "Ono kad tek otvoriš oči, kroz prozor te gledaju sunce i more, @corlukav05_14 prepričava dogodovštine iz jutarnje šetnje, nasmiješ se, pomaziš psa za dobro jutro i s prvim gutljajem kave shvatiš - tvoj cijeli svijet je s tobom u toj sobi, na tom sivom kauču. ❤️ Emotivni throwback na prošli tjedan, Veki se sad sprema za subotuuuu a i ja moram dobro pripremiti glasnice za svoju ulogu najglasnije navijačice u Kalinjingradu!", napisala je Franka ispod fotografije sa svoje dvije najveće ljubavi - Vedranom i Oskarom!

Georgina Rodriguez (24)

Djevojka Cristiana Ronalda već je proglašena jednom od najljepših WAGsica svijeta, a ni ne čudi nas zašto. Georgina je pola Argentinka, pola Španjolka, a par se navodno upoznao u Gucci trgovini gdje je Georgina radila. Kada mu je prije sedam mjeseci rodila kćer Alanu Martinu, svijet je ostao prilično šokiran jer je par do zadnjeg dana krio njenu trudnoću od očiju javnosti. 

Izabel Goulart (33)

Brazilski top model, inače poznata Victoria's Secret anđelica, djevojka je njemačkog reprezentativca Kevina Trappa, a ako ovo nije jedan od najljepših (i najfit!) parova na svijetu, ne znamo koji jest. Izabel je vrlo vjerojatno mnogima i poznatija od svojeg super uspješnog dečka, a njezinih 4.2 milijuna pratitelja svakodnevno obožava njezine Instagram video vježbe.

Izabel Kovačić (24)

A ima i Hrvatska svoju Izabel! Supruga Matea Kovačića slovi za najljepšu hrvatsku WAGsicu, koju na Instagramu prati više od 325 tisuća ljudi. Predivna Izabel redovno je jedno od najljepših lica na nogometnim tribinama, a u Rusiji će se sigurno družiti i s ostalim hrvatskim WAGsicama, prvenstveno Frankom Batelić, Dinom Dragijom, Vanjom Modrić i Anitom Lovren - koje su bile gošće na prošlogodišnjem super luksuznom vjenčanju Kovačićevih. 

Paige Milian (22)

Zaručnica engleskog reprezentativca Raheema Sterlinga i majka njegovog 16-mjesečnog sina ostala je s njim, baš kako se kaže "u dobru i u zlu". Često uhvaćen u prevarama i povezivan s drugim ženama, Raheem nam ne zvuči baš kao dečko iz snova, ali Paige je očito djevojka deblje kože. 

Pilar Rubio (40)

Španjolska TV novinarka i djevojka Sergia Ramosa, već godinama je jedna od omiljenih svjetskih WAGsica, što potvrđuje i brojka od 2.2 milijuna pratitelja na njezinom Instagram profilu. Zajedno su već 6 godina, a u međuvremenu su dobili trojicu sinova. Postoje brojne teorije kako se par ustvari već vjenčao u tajnosti, ali te informacije nikada nisu službeno potvrđene. 

Shakira (41) 

Što reći o Shakiri i Gerardu Piqueu što već ne znamo? Latino pop pjevačica i nogometaš Barcelone u braku su već sedam godina, a u međuvremenu dobili dvoje preslatke djece. U posljednje vrijeme stalno se priča o njihovom "razvodu", ali par to uporno opovrgava zajedničkim pojavljivanjima u javnosti te obiteljskim fotografijama na društvenim mrežama. 

Sara Salamo (26)

Španjolska glumica Sara Salamo djevojka je Realovog nogometaša Isca. Ova je djevojka jedna od miljenica španjolskih medija, a svoju su vezu započeli na - Instagramu! Nakon što su si mjesecima lajkali slike, par se napokon upoznao i gotovo odmah službeno započeo vezu. Sara i Isco u vezi su nešto više od godinu dana, a šuškanja o zarukama već su krenula...

Posjeti Miss7.24sata.hr