Solange Knowles dizajnira za Pumu

Guliver Image/Getty Images
Solange Knowles, pjevačica, producentica i mlađa sestra poznate pop dive Beyonce, već se nametnula kao moderna modna ikona koja rado eksperimentira s modom. Svoj dragi hobi pretvara i u unosan posao. Naime, Solange je preko službene Instagram stranice 'SaintRecordsa' obznanila da je postala kreativni direktor poznatog brenda Puma.
Vidi originalni članak

27-godišnja Solange je oduševljena novom suradnjom i mogućnosti da svoju strast prema modi može izraziti preko nove uloge.

„To je nova uloga kroz koju ne samo da mogu izraziti svoju ljubav prema dizajnu nego stvarati kreativne ideje i ostvariti ih uz talentirani tim. Tijekom ovog ljeta spojila sam četiri nevjerojatna dizajnera da svatko na svoj način interpretiraju klasik (jedan od mojih najdražih) Puma Disc. Ne mogu biti više uzbuđena. Ovo je bio posao iz snova, a vožnja je tek počela, izjavila je Solange na Instagramu.

Kao što je objasnila, ljeto je bilo radno tijekom kojeg je dizajnerima dala da klasični Puma dizajn reinterpretiraju, a pri tome su morali isticati utjecaje Brazila.

Zašto baš Brazila? Za sve one koji još ne znaju, upravo u Brazilu se održava Svjetsko nogometno prvenstvo.

Solange je također objasnila kako će svi obožavatelji njenog rada, ali i ovog brenda, prve rezultate moći kupiti tijekom veljače. Vjerujemo da brojni fanovi nestrpljivo očekuju dolazak prvih primjeraka u trgovine.

Posjeti Miss7.24sata.hr