Snažne slušalice za ovisnike o adrenalinu

Svi obožavatelji ekstremnih sportova i dobre glazbe upoznati su s problemom pronalaska kvalitetnih i prije svega snažnih slušalica koje su otporne za sve sportske izazove. U sklopu globalne kampanje Tested on Animals stižu dva nova modela slušalica The Bend i The Stretch Scratch koja su nadmašila očekivanja ekstremnih sportaša. Predstavljamo IN proizvode za audiofile aktivnog životnog stila.
Vidi originalni članak

Novi članovi naziva The Bend i The Stretch Scratch slušalice sinonim su za idealan spoj Philipsovih inovativnih tehnologija u segmentu zvuka i O'Neillovog poznavanja životnog stila i ekstremnih sportova. Uspješnim spajanjem obaju ssvjetovaovi novi super izdržljivi modeli doslovno su spremni na sve izazove.

Slušalice otporne i na padove

The Bend, kao najnoviji model u ponudi, prepoznatljiv je po dubokom, dinamičnom basu i super teškoj konstrukciji koja je dizajnirana da se odupre fizičkim zahtjevima čak i kod najokorjelijih ekstremnih sportaša. Uz minimalistički dizajn, koji precizno prati konture glave, naglavna traka napravljena je od istog materijala poput izuzetno otpornih naočala za snijeg. A kad se slušalice podvrgnu teškim utjecajima ili padu, sigurno oslobađajuće slušalice sigurno se odvajaju umjesto da se razbijaju pod pritiskom kao i većina drugih slušalica na tržištu.

Zaštitno lice modela The Bend, i nove Tested on Animals kampanje poznati je profesionalni snowboarder Sebastien Toutant, zvani Seb Toots. Budući da je stupio na međunarodnu scenu snowboarda kao mladi tinejdžer, Seb je bio leteća misija u mijenjanju svijeta freestyle snowboardinga svaki put kada je vladao stazom. Oružan s jednima od najatraktivnijih zastrašujući trikova u igri, 19-godišnji francusko kanadski boarder osvojio je jedan od najvećih natjecanja u snowboardingu, uključujući 2010. Oakley Air & Style, 2011. Zimske X igre Slopestyle event i 2011. O'Neill Evolution. Ove zime, sprema se na pohod na titulu Swatch TTR.

Dinamičan zvuk i fleksibilna traka

Stretch Scratch slušalice najnoviji su član obitelji Stretch slušalica. Baš kao i model Bend, one također osiguravaju dinamičnu kvalitetu zvuka i imaju super fleksibilnu TR55LX naglavnu traku koja se može rotirati i savijati u svakom smjeru. Tkanina kabela slušalica je najbolji izbor kada je u pitanju otpornost na snagu i zaplitanje što znači da nikada nećete morati pauzirati vašu omiljenu glazbu usred snježne avanture. Postoji i potpuno novi estetski novitet koji pruža individualno crtanje po maski slušalica poput onog na površini skateboarda. Ne postoji bolji način da se zapamte udarci i ogrebotine koji se nakupe tijekom vremena.

Slušalice izdržljive u svim vremenskim uvjetima

Philips i O'Neill uključili su i profesionalnu surfericu Maliu Manuel kao ambasadoricu za Stretch Scratch slušalice. Iz surferske oaze Havaja, ova talentirana 18-godišnjakinja brzo se razvila u jednu od moćnijih surferica svoje generacije. Kao stvorene za freesurfing diljem svijeta, novi modeli slušalica savršeno odgovaraju njenom neustrašivom i inovativnom stilu ekstremnog surfanja.Bez obzira na izazove u sportskim aktivnostima, možete računati na oba modela, Bend i Stretch Scratch, koja će ostati čvrsto na mjestu zahvaljujući rastezljivoj traci koja savršeno odgovara svakom obliku glave. Super mekani jastučići za uši osiguravaju potpunu udobnost i besprijekoran zvuk, a njihov dizajn odolijeva i najbrutalnijim fizičkim aktivnostima.

Osim što su novi modeli prošli najteže uvjete sa Sebom i Maliom, nove slušalice su također testirane po cijelom svijetu i u raznim uvjetima: najteže vožnje sportskih vozača, vjetroviti ambijenti, niske temperature i ostali rizični pothvati. Dakle, bez obzira koliko zadobili udaraca, možete se osloniti na Philips O'Neill slušalice koje pružaju neponovljivu sportsku avanturu uz neograničeno slušanje glazbe.

Novi modeli Philipsovih slušalica mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama, a okvirne cijene su 500 kn (SHO4200) i 1000 kn (HO9567).

Posjeti Miss7.24sata.hr