Sheriff & Cherry predstavili novu kampanju

Byron Spencer
Nakon što je prije nekoliko tjedana na svom blogu objavila fotografije na kojima nosi sunčane naočale brenda Sheriff & Cherry, glazbenica Rihanna još je jednom potvrdila svoju ljubav prema ovom najtraženijem hrvatskom brendu. No, Rihanna je samo jedno od imena sa svjetske A liste poznatih koji obožavaju i nose ove sunčane naočale, uz bok hrvatskim ljubiteljima mode.
Vidi originalni članak

Sheriff & Cherry sunčane naočale široj javnosti i svjetskim ljubiteljima dobrog i kvalitetnog dizajna postale su poznate preko glazbenice Rihanne, koja je na svom blogu objavila fotografije na kojima nosi sunčane naočale s potpisom kreativca Maura Massarottija. No, Rihanna nije jedino ime sa svjetske lista poznatih koji obožavaju i nose sunčane naočale Sheriff&Cherry. Njih nose i Grimes, članovi benda Disclosure i Bloc Party, modne zvijezde Yasmin Sewell, Carline Issa, Natalie Joos, Tanja Gacic i blogerica Susie Bubble.

Synchrodogs su umjetničko-fotografski dvojac iz Ukrajine - Tania Shcheglova i Roman Noven koji kreiraju nekonvencionalnu umjetnosti koja je spontana, snažna i otkačena. Za svoju pred-jesenju (pre-fall) kolekciju 2013. Mauro Massarotto za Sheriff & Cherry i stilist-superstar Mark Vassallo udružili su snage s ovim umjetničkim parom kako bi stvorili nešto posebno i tako je nastala nova kampanja.

Kampanja predstavlja nove modele koje nalazimo u intenzivnim bojama, ali i kombinacijama pastelnih nijansi, te životinjskih uzoraka. Prozirni materijali, ali i metalni okviri čine kolekciju veselom i mladenačkom s pomalo retro šarmom koji će zasigurno osvojiti jednako domaće i svjetske ljubitelje i ljubiteljice mode.

U galeriji pogledajte ostatak fotografija iz najnovije kampanje brenda Sheriff & Cherry...

Posjeti Miss7.24sata.hr