Odaberite švedsku kvalitetu na -55%! Satovi već od 249 kn

Započnite 2015. godinu uz novi sat. Nova Mondo Flash ponuda donosi kolekciju muških i ženskih satova švedskog branda Axcent of Scandinavia snižene do 6.1.
Vidi originalni članak

Ako ne možete izaći iz kuće bez sata, a želite da vam on ujedno služi i kao modni dodatak, švedski je brand Axcent of Scandinavia odličan odabir za vas. Njihov unikatan dizajn oduševit će sve ljubitelje kvalitetnih satova posebnog dizajna. Na Mondu potražite čak 118 modela već od 249 kn.

Besprijekorna skandinavska kvaliteta i dizajn

Svi su Axcent of Scandinavia satovi dizajnirani od strane nagrađivanih i vodećih švedskih dizajnera, a njihov jedinstven i inovativan dizajn prepoznat je u cijelom svijetu. U ovoj bogatoj ponudi odaberite muške i ženske kožne ili metalne modele, boje koje će se uklapati u sve vaše modne kombinacije te dizajn koji će služiti kao modni dodatak i to već od 249 kn.

Posjetite Mondo i odaberite kvalitetne švedske satove unikatnog dizajna po super cijenama. Požurite jer akcija je ograničena i traje do 6. siječnja.

 

Važno: Za ove akcije vrijedi produženo vrijeme dostave. Artikle dostavljamo 2-4 tjedna od završetka prodajne kampanje. U Flash ponudama nema zamjene, a ako niste zadovoljni naručenim, vraćamo novac na vaš račun.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Posjeti Miss7.24sata.hr