Reebok predstavio brend ambasadore

U sklopu globalne kampanje “Live with Fire”, kojoj je cilj promijeniti način na koji ljudi doživljavaju i “žive fitness”, jučer su u Reebok storeu, Arena Centar, predstavljeni novi brand ambasadore, okupljeni oko jedne od vodećih domaćih zvijezda, Nine Badrić.
Vidi originalni članak

Reebok, globalni fitness brend, ekskluzivno je predstavio ambasadore koji će ove godine predstavljati brend u pravom smislu riječi – sportski duh, zajedništvo i volja za uspjehom samo su neke od odlika koje predstavljaju ova imena. Nina Badrić, Atomic Dance Factory, DJ Rea, Ana Matejak i Tomislav Jurak ponosno će predstavljati Reebok ove godine. Uz bok svjetskim zvijezdama poput Helene Christensen, Kelly Brook, Jessice Exsposito, Lewisa Hamiltona, Eve Mendes i Alicie Keys tako staju neka od naših najvećih zvijezda s područja glazbe, plesa i sporta. Svima im je zajednička inovativnost, ambicioznost i volja za uspjehom – ono što čini pravog Reebok ambasadora.

“Live With Fire” kampanja slavi ljude koji su promijenili stil života, stavljajući u prvi plan aktivan lifestyle. Pored već globalno prepoznatljivih Reebok linija, Training i Walking, kroz “Live with Fire” kampanju, Reebok predstavlja nove linije Dance, Yoga i Walking, prvenstveno namijenjene ženama.

Kampanjom “Live with Fire” te odabirom brand ambasadora, Reebok otkriva da je u sportu bitno zajedništvo, natjecateljski duh i prijateljstvo prije svega – jer sve zajedno u kombinaciji donosi zapanjujuće rezultate. A to je ono što Reebok istinski jest.

Posjeti Miss7.24sata.hr