Razmišljate o izbjeljivanju zubi? Onda ovo morate znati!

PR/WhatsApp
Poznata beauty blogerica otkriva svoje iskustvo s izbjeljivanjem zubi.
Vidi originalni članak

Sanjate li o blistavom osmijehu i predivnim bijelim zubima? Isprobali ste sve moguće tretmane za izbjeljivanje zubi kod kuće i ništa nije dalo dobre rezultate? Onda je vrijeme da počnete razmišljati o izbjeljivanju zubi kod profesionalaca.

Ako vam se čini kako vaši zubi s godinama gube sjaj, onda ste u pravu. S obzirom na to da je caklina odgovorna za bijeli sjaj zubi, a svakodnevno činimo mnogo toga što utječe na promjenu boje cakline, nije ni čudo što s vremenom primjećujemo kako naši zubi nisu tako sjajni kao prije.

Uživanje u kavi, crnom vinu i cigaretama trajno narušava izgled naših zubi. Ako tome pridodamo način života i vaše navike koje se tiču oralne higijene, onda dobijemo računicu u kojoj sjaj i bjelina zubi neprestano gube bitku.

Kućni pripravci za izbjeljivanje zubi su najčešće puni potpuno neutemeljenih tvrdnji i često oštećuju zube. Na kraju nećete imati rezultate koje želite. Kada zbrojite koliko ste do sada potrošili na razne čudotvorne paste, pripravke, olovke i trakice, bit ćete neugodno iznenađeni kada shvatite kako ste si mogli priuštiti minimalno jedno izbjeljivanje zubi kod stručnjaka. A izbjeljivanje kod stomatologa koji ima znanje i iskustvo, je potpuno sigurni i napokon će dati rezultate koje toliko jako želite.

Zato se poznata beauty blogerica Maša Zibar odlučila na izbjeljivanje zubi u Štimac centru dentalne medicine. Svi koji pratite Mašu i njen Instagram profil Mashin' the Beauty znate koliko je autentična i kako ne predstavlja ono u što ne vjeruje. Svoje povjerenje je dala doktorici Eleni Štimac koja joj je objasnila cijeli postupak i razbila neke popularne mitove o izbjeljivanju zubi.

Mašini zubi prije i poslije izbjeljivanja u Štimac centru dentalne medicine:

Pogledajte video i saznajte što doktorica Štimac kaže o tome koji zubi se lakše izbjeljuju, što ne smijete nakon izbjeljivanja i kako izgledaju Mašini zubi nakon tretmana!

Posjeti Miss7.24sata.hr