Proljetni komadi za hrabre žene

Uz nove komade iz proljetno-ljetne kolekcija ROBE dizajnerice Branke Šćepanović i Long Way Back torbi Slavena Milića, te novu kolekciju ekskluzivnih, ručno rađenih kupaćih kostima talijanskog brenda Cherry’s Flakes, u zagrebačkom ROBA Storeu (Preradovićeva 34) premijeru imaju majice i haljine milanskog branda Tothem te kolekcija sunčanih naočala Ghetaldus Vintage koju su kreirali Anamaria Brkić (A’marie) i Mauro Massarotto (Sheriff and Cherry).
Vidi originalni članak

Dizajnerica brenda ROBA, Branka Šćepanović, i ove sezone ostaje vjerna kožnim odjevnim predmetima koje je kombiniranjem mrežaste s punom kožom prilagodila toplijim proljetno-ljetnim mjesecima koji nas očekuju. Kolekcija se sastoji od nekoliko osnovnih odjevnih komada: haljina od rupičaste kože koje se pojavljuju i rasparene u obliku suknji i bluza, kratkih i lepršavih suknjica, kratkih hlačica i bermuda rađenih od klasične nape i veloura te oversize džempera rađenih od spomenute mrežaste kože.

Uz već uobičajenu, omiljenu (ne)boju – crnu, u kolekciji se koristila ljubičasta i ružičasta boja. Proljetno-ljetna kolekcija biti će dostupna u ROBA Storeu 10. svibnja.

Slaven Milić, kreativac i glavni dizajner modnog brenda Long Way Back, predstavio je kožne predmete među kojima kraljevsko mjesto zauzimaju – torbe i ove sezone iznimno popularni ruksaci. Nove modele LWB torbica krasi masna, matirana koža, obrađena utisnutim zakovicama, a rađene su u dvije veličine i po uzoru na luksuzne biciklističke torbice koje se mogu nositi preko ramena ili kao ruksak.

Premijeru je ove sezone doživio Tothem. Ovaj brend već je miljenik brojnih ljubiteljica mode koje su prigrlile njihov neo-ekshibicionistički stil. Prvu mušku kolekciju naziva Roots (Korijeni) i žensku proljetno-ljetnu 2013 kolekciju Flos - asocijacija na cvijeće, krase veliki printevi egzotičnih cvjetnih vrsta koji su vođeni geometrijskim principima slagani u neodoljive oblike nalik totemima.

Na plažu ove sezone krenite u kupaćem kostimu s potpisom Cherry’s Flakes. Ovi ručno rađeni komadi izrađeni su od vrhunskih tkanina i s posebnom pažnjom posvećenom detaljima, a ove sezone to su neodoljive naramenice u obliku volančića koji se ponavljaju kao motiv na raznim manje ili više očekivanim mjestima te vesele resice i trade mark Cherry’s Flakes kostima – zanimljivi cik-cak završetci.

Svoj styling upotpunite sunčanim naočalama kvalitetnog domaćeg dizajna. Ghetaldus Vintage linija ručno rađenih sunčanih naočala koje su dizajnirali Mauro Massarotto i Anamaria Brkić zadovoljit će svačiji ukus.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr