Prekrasna Bella Hadid ima svoju prvu Vogue naslovnicu

Instagram/Nives Celzijus
Manekenka se našla na svibanjskoj naslovnici turskog izdanja prestižnog modnog časopisa Vogue
Vidi originalni članak

Bella Hadid upravo je sa svoje liste prekrižila jedan od ciljeva svih manekenki: sa samo 19 godina, napravila je svoju prvu naslovnicu za Vogue, kraseći tursko izdanje prestižnog modnog časopisa za svibanj.

S retro frizurom, od glave do pete u bijelom Givenchy izdanju, Bella na naslovnici neodoljivo podsjeća na ljepotice iz osamdesetih, poput Sandy iz Briljantina.

Mlađahna manekenka u posljednje vrijeme doživjela je veliki uspon u modnoj industriji - iza sebe već ima dvije velike kampanje, za Marc Jacobs i Balmain, krasila je i brojne internacionalne naslovnice modnih časopisa, a tko može zaboraviti i njenu debitantsku reviju za Chanel, sa starijom sestrom Gigi, početkom 2016. godine. Kada već govorimo o njenoj uspješnoj sestri, moramo spomenuti kako je Gigi do svoje 21. godine krasila čak 12 naslovnica Voguea, ali se još uvijek nije našla na američkom izdanju. Što mislite, koja će od sestara prva zablistati na naslovnici "modne biblije"? Možda obje istovremeno? U svakom slučaju, sestre Hadid pokazale su da su spremne za osvajanje modnog svijeta.

Posjeti Miss7.24sata.hr