Predstavljeni iPhone 5s i iPhone 5c

Kay Nietfeld/DPA/PIXSELL
U utorak 10. rujna Apple je u svom sjedištu u Cupertinu u Kaliforniji započeo predstavljanje svojih noviteta, a to su bili dugo iščekivani iPhone 5s i iPhone 5c.
Vidi originalni članak

Apple je dugotrajno iščekivanje napokon prekinuo uz predstvaljanje novog i bržeg iPhonea modela 5s. iPhone 5s redefinira najbolje smartphone iskustvo u svijetu uz iznenađujuće nove značajke upakirane u reprezentativnoj tanak i lagan dizajn, uključujući i potpuno novu 8 megapikselnu kameru iSight ® s bljeskalicom te uvođenje Touch ID, inovativnog načina da jednostavno i sigurno otključate vaš telefon sa samo jednim dodirom prsta. Također, dolazi i nova verzija iOS sustava, iOS7 koja uključuje kontrolni centar, poboljšani multitasking, fotografije i Safari, te moderniziranu Siri i novitet pod imenom iTunes Radio.

Druga novost je iPhone 5c koji je predstavljen kao jeftinija inačica iPhonea, a zgodno je što i dolazi u nekoliko različitih pastelnih boja. iPhone 5c ima potpuno novi dizajn izrađen iz jednog tijela obloženog polikarbonatom s armiranim okvirom koji pruža solidan i čvrst osjećaj. Čelična konstrukcija ima unutarnje komponente, a također služi kao antena. I ovaj model podržava iOS7 sustav, te sve aplikacije kao i njegov veliki brat.

Cijene za domaće tržište još nisu poznate, ali vjerujemo kako će i ovaj model iPhone u vrlo kratkom roku osvojiti ljubitelje tehnologije i odličnog dizajna.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr