Prahir nakit za svaku prigodu

Burma u kombinaciji žutog i bijelog zlata savršeno pristaje uz bračne zavjete, a sjaj jednog cirkona unosi i dašak glamura pri ulasku u bračnu luku.
Vidi originalni članak

Čak i nakon što mladenci izađu iz svečane odjeće, prsten će i dalje elegancijom upotpunjavati svaku odjevnu kombinaciju, a njegova emotivna vrijednost bit će vječna uspomena na najljepši dan u životu.

Vjenčano prstenje kupuje se sa željom da to bude jednom u životu, stoga treba biti posebno i trajno. Zlatarnica Prahir nudi upravo tu mogućnost i to uz veliki izbor oblika i dizajna. Svatko je poseban i jedinstven, a  upravo to je glavna misao vodilja u predanosti kojom zlatarnica Prahir dizajnira svoj nakit.

Izgledati elegantno i posebno nije isključivo rezervirano za dan vjenčanja. Svakodnevne odjevne kombinacije mogu se upotpuniti nizom raznovrsnih detalja koji se mogu pronaći u nakitu zlatarnice Prahir. Za one malo odvažnije tu je prsten čije su linije isprepletene u mrežu od žutog i bijelog 14 karatnog zlata.

Za potpuniji dojam prsten se može kombinirati s privjeskom od žutog i bijelog zlata. Pomalo odvažan mrežasti dizajn, zasjat će na vašoj odjevnoj kombinaciji te vam podići samopouzdanje.

Zlatarnica Prahir nalazi se u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 57 i u Ilici 43, a poslovnica Prahir Silver u Zagrebačkoj 56, gdje će ljubazno osoblje odgovoriti na sve upite. Informacije su dostupne i na internetskoj stranici www.prahir.com.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr