Pogodite tko je nosio H&M haljinu na zabavi poslije Oscara

Davor Puklavec/ Pixsell
Haljine koje zvijezde nose na najglamuroznijem i najvažnijem partyju godine znaju koštati nekoliko desetaka tisuća dolara, ali ima i onih puno skromnijih...
Vidi originalni članak

Da nije sve u novcu, već da je puno u stilu i stavu, dokazala je sinoć glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, kada je na najglamuroznijem partyju godine, onom postoscarovskog Vanity Faira, nosila ni više ni manje nego - H&M haljinu. Duga crna haljina iz linije Conscious Exclusive crnokosoj je 27-godišnjakinji stajala fantastično i po eleganciji nije nimalo zaostajala za zvijezdama koje su nosile skupocjene toalete. 

Ni ostali modni dodaci nisu bili strašno luksuzni. Svjetlucava torbica je s potpisom cjenovno prihvatljivog brenda Oroton, a cipele su dizajnera Pedra Garcije te su stajale nešto manje od 600 dolara. Strani modni portali su se raspisali o dobrodošlom modom osvježenju mlade zvijezde. S vremena na vrijeme neke zvijezde zaista odjenu za crveni tepih high street brendove, no to je više iznimka nego pravilo. Modni insajderi dobro znaju da je riječ o odlično odrađenom PR-u za dotične modne kuće, no priznajemo kako nemamo ništa protiv toga da se prihvatljivi brendovi pojavljuju na red carpetu. Dapače!
Vanessa je na Instagram profilu objavila i fotku dok se spremala za party godine. 

U galeriji pogledajte još nekoliko komada iz H&M Conscious kolekcije, ali nažalost, Vanessina elegantna crna haljina momentalno nije dostupna. 

Posjeti Miss7.24sata.hr