Ovaj modni komad obožava Nina Badrić, a dobro ga je isfurala i Nikolina Pišek. Koja ga bolje nosi?

Instagam
Vidi originalni članak
  • Već smo se uvjerili kako Nina Badrić svoju veliku ljubav prema odijelima nimalo ne skriva
  • No, još jedna poznata Hrvatica također obožava ovaj trend - svojim izborom boja i uzoraka oduševila nas je u potpunosti i Nikolina Pišek Ristović
  • Jesi li znala da je Coco Chanel prva dama koja se odvažila preoteti odijela muškarcima te tako zauvijek promijenila modni svijet?

Svima nam je dobro znana poznata uzrečica kako „odijelo ne čini čovjeka“. Ipak, jedna od najpoznatijih ikona 20. stoljeća, Coco Chanel, s tom se rečenicom baš i nebi složila. Da odijela nisu samo za muškarce i da mogu izgledati itekako ženstveno, već znamo. Ali Coco Chanel bila je upravo ta odvažna dama koja je po uzoru na muško odijelo, napravila ženstvene komplete, te istovremeno učinila prevrat u modi. Po uzoru na ovu bezvremensku modnu ikonu i naše dame znaju znanje. Naime, već smo se uvjerili kako Nina Badrić pozornost osim svojim glasom plijeni i upečatljivim modnim kombinacijama, a da joj odijela stoje fenomenalno malo je reći. Ovakav glamur mogu izvest samo rijetki! Nina se sredila pa je mole: Daj recept za eliksir savršenstva!

Powered by embedinstagramfeed & Youtube embed code

Nina je tako otvaranja kafića i ponovno uživanje na teresama omiljenih nam kafića u prvim zrakama sunca proslavila s nepogrešivo kariranom crno-bijelom kombinacijom, a svoje obožavatelje je upitala "Gdje pijemo kavu danas?".

Powered by embedinstagramfeed &

"Nekako s proljeća uvijek meni doluta, neka čežnja tamna, tiha mudrost davna..." podjelila je Nina na svom Instagram profilu te u odijelu s cvjetnim uzorkom najavila dolazak proljeća i novih modnih trendova.

Powered by embedinstagramfeed de & Flickr embed

Nikolina Pišek s druge strane u odijelu tamnih tonova ispraća hladnije dane i nada se vedrijima uz rečenicu "Nije lako, al je tako".

Powered by embedinstagramfeed de & Flickr embed

Sudivši po Nikolini odijela u pastelnim bojama ovog proljeća zavladiti će gradskom šipicom, a mi se uvelike veselimo što napokon iz ormara možemo izvući one boje koje je zima već tako dugo krila. Pa tko kaže kako odijelo dolazi u obzir samo u poslovnom svijetu? Naša destinacija su svakako ulice grada.

Dvije crne varijante...

Posjeti Miss7.24sata.hr