Osvojite Alcatel Onetouch Idol X pametni telefon

Točno odgovorite na pitanja iz kviza, prijavite se za sudjelovanje i možda baš vi budete jedan od deset sretnika koje nagrađuje Vecernji.hr
Vidi originalni članak

Sudjelujte u nagradnoj igri ˝Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!˝ do 11. rujna u 11.59 sati jer nagrađujemo ukupno deset sretnih dobitnika pametnim telefonom ALCATEL ONETOUCH IDOL X.

Kako sudjelovati?

  • Odgovorite točno na pitanja iz kviza, prijavite se za sudjelovanje jer svakog dana poklanjamo jedan ALCATEL ONETOUCH IDEOL X.
  • Ukoliko na pitanja iz kviza odgovorite netočno, imate priliku ponovno pokušati.
  • Svaki sudionik može u jednom krugu nagradne igre s jednom e-mailom adresom sudjelovati samo jednom!
  • NAPOMENA: Sve dvostruke i/ili nevažeće prijave neće biti uzete u obzir prilikom izvlačenja dobitnika.

Ukupno nagradna igra ima deset krugova, a svaki traje prvog dana od podneva do sljedećeg dana u 11.59 sati. Prije sudjelovanja u nagradnoj igri, pročitajte pravila.

O nagradi

ALCATEL ONETOUCH IDOL X nudi jedinstvenu kombinaciju karakteristika, performansi i cijene pametnog telefona na tržištu – IDOL X ima točno ono što trebate po najboljoj cijeni u ovoj klasi uređaja. Priuštite si vrhunski smartphone, odvažite se na najbolje. Iznimno tanak dizajn od 6,9 mm u sebi skriva 13,1 MP kameru i 5 inčni FullHD zaslon što Idol X čini vrhunskim 4G povezivim smartphoneom s 2GB RAM memorije i četvrojezgrenim 1,5 GHz procesorom.

Uključite se u nagradnu igru! Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr