Osvježenje uz „Avenue Fashion & Style“ na + 30 u hladu

Avenue Mall Zagreb donosi vam sve aktualne trendove za srpanj u novom broju časopisa “Avenue Fashion & Style”. Najslađa ljetna iznenađenja koja će vas oduševiti u novom broju su besplatni kuponi za lude festivale u Papayi, a vodimo vas i na koncert godine svjetski popularnog Robbie Williamsa!
Vidi originalni članak

U srpanjskom izdanju možete pročitati koje sve novosti vas čekaju u vašem omiljenom shopping centru.  Osim odličnih popusta koji su kao stvoreni za obnovu garderobe prije odlaska na ljetovanje, Avenue Mall Zagreb priprema vam još brojna iznenađenja. Budite u toku s novitetima i trendovima, uz Avenue Fashion & Style!

Iskoristite kupone sa super popustima, pročitajte intervju s otkačenom Marijanom Batinić, pronađite svoju savršenu kombinaciju za plažu i proučite savjete kako njegovati kosu za vrijeme ljeta. U novom broju također  saznajte koji su srpanjski must have komadi i kako zablistati u seksi pin-up stilu poput Mirne Maras. Sve to i još puno vrućih zanimljivosti potražite u svom primjerku Avenue Fashion & Style koji vas čeka u posebno označenim stalcima u Avenue Mallu Zagreb

Uživajte u shoppingu u Avenue Mallu Zagreb!

Posjeti Miss7.24sata.hr