Odabrani finalisti za City Split Fashion

Odabrani su finalisti četvrte sezone najvećeg modnog eventa za mlade dizajnere koji će prikazati svoje kolekcije na Split City Fashionu 14.i 15. lipnja.2013.g. u City Centru One - Split uz vrhunske produkcijske uvjete, a najbolji od njih po odluci stručnog žirija će dobiti ček u iznosu od 3000 eura.
Vidi originalni članak

Suzana Budimir Biško, predsjednica žirija za odabir finalista na nadolazećem modnom vikendu Regionalnom Split CIity Fashionu objavila je imena mladih dizajnera koji će prikazati svoje kolekcije na ovom eventu

Ove godine finalisti su: Branka Čačić (Srbija), Ankica Lalić (Hrvatska), Tomislav Kliskinić (Hrvatska), Marina Micanović (Srbija), Maja Sabljić (Bosna i Hercegovina), Petra Vuletić i Saša Horting (Hrvatska), Maja Podrug (Hrvatska), Arnel Vučić (Bosna i Hercegovina), Maja Knežević (Srbija), Tanja Topolovec i Katarina Bilan (Hrvatska), Sara Lončarić (Hrvatska), te Dorotea Gregurić i Ana Marija Klak (Hrvatska).

Svi sudionici stječu iskustvo u revijskom programu, a od afirmiranih dizajnera, već poznatih javnosti, koji na Split City Fashionu prikazuju kolekciju kao gostujući dizajneri, mladi dizajneri dobivaju sugestije i savjete za daljnji rad na modnoj sceni. 

Posjeti Miss7.24sata.hr