Novi Budi.IN na kioscima

Veliki božićni specijal 24sata donosi pregled aktualnih modnih trendova, prijedloge kako zabljesnuti na najluđem tulumu u godini, a tu su i najpovoljnije adventske destinacije te veliki šoping-vodič.
Vidi originalni članak

Neki od miljenika hrvatske modne javnosti poput Tea Perića i Aleksandre Dojčinović za čitateljice Budi.IN-a odabrali su omiljene svečane stylinge, u svojoj redovitoj kolumni Ana Lendvaj donosi priču o Yvesu Saint Laurentu u povodu premijere prvog blockbustera o ovom dizajnerskom geniju, stranice ljepote posvećene su crvenom ružu i mirisnim klasicima, a prisjetili smo se i najvećih trenutaka modne 2013.

Kako niti jedan Božić ne prolazi bez čokolade, provjerili smo je li istina da će uskoro postati nedostupna i rijetka te smo “proputovali” svijetom u potrazi za najboljim tradicionalnim receptima za blagdanske kolače.

Plus inspirirajte se stranicama glamuroznoga modnog editorijala, naučite zamatati darove, uživajte u novom izdanju street stylea Gorana Čižmešije, odaberite šarmantne darove do 50 kuna i prepustite se blagdanskoj čaroliji.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr