Nova kampanja Studija Arileo

Povodom nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja modnog Studija Arileo.
Vidi originalni članak

Modni studio Arileo iz sezone u sezonu oduševljava svojom modnom redefinicijom suvremene žene u današnjem svijetu. Upravo u moći i snazi žene, u njenoj ulozi kroz povijest, modni dvojac Arileo donosi jednu posve novu interpretaciju pristupa klasičnom načinu odijevanja. Korijen svoje inspiracije dizajneri pronalaze u stilu i načinu odijevanja dvadesetih godina  te u muškom odijelu.

Novo Arileo odijelo dobiva novu notu kroja i dizajna,  nosi epitet ženstvenosti i zasigurno da svaka žena ove sezone u svom ormaru mora imati jedno odijelo koje će joj podariti novu dimenziju elegancije. Arileo kolekciju karakterizira beskrajna jednostavnost, kolekcija je to gdje minimalizam susreće vječnu klasiku. 

Monokromatska kolekcija lišena je krutih krojeva, izrazito pročišćena silueta, a poigravanjem s oblikom i dimenzijom muškog revera na hlačama i kaputima naglašava se važnost same konstrukcije. Kolekcija je inspirirana kontrastima crne i bijele u fotografskim radovima Mana Raya, fotografa iz dvadesetih godina prošlog stoljeća, iznimne estetike i kompleksne jednostavnosti.

Svoju novu kolekciju modni studio Arileo predstavit će uskoro na pisti ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter-a.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr