Odlična prva kampanja Jelene Holec

Zvonimir Ferina
Mlada dizajnerica Jelena Holec lansirala je kampanju za kolekciju „Bodies revealed“ kojom je oduševila na proteklom Portanova Fashion Incubatoru, a za zaštitna lica odabrala je nagrađivane modele i renomiranog fotografa Zvonimira Ferinu
Vidi originalni članak

Jelena Holec, po mnogima najzanimljivije ime među mladim dizajnerima, u suradnji s fotografom Zvonimirom Ferinom objavljuje kampanju za hvaljenu kolekciju „Bodies revealed“ s kojom je na protekom Portanova Fashion Incubatoru oduševila kritiku i zaslužila pozivnicu na Cro a Porter.

Za zaštitna lica odabrala je Magdalenu Gero, dobitnicu Elle Style Awards 2014 za Novo lice i Valentinu Kuzmić, renomiranog zagrebačkog modela.

''Ovo je prva kampanja koju potpisujem i presretna sam što sam uspjela okupiti upravo tim suradnika koji sam željela. Nakon doista izvrsnih reakcija na nastup na PFI-ju, osjetila sam velika očekivanja stručne javnosti. Kada vam odjeću prve kolekcije renomirani modni urednici uvrste u svoje editorijale što je slučaj s „Bodies revealed“, onda želite biti sigurni da svaki idući potez u karijeri bude onaj pravi“, kaže Holec, inače apsolventica zagrebačkog TTF-a.

Kolekcija „Bodies revealed“ inspirirana je ljudskom anatomijom. Istraživanjem tjelesnih proporcija, silueta i same građe tijela nastala je kolekcija koja laska i naglašava žensko tijelo. Organsku konstrukciju dodatno naglašava i floralni sublimacijski print koji je dizajnerica sama izradila iz elemenata unutarnjih dijelova ljudskog tijela.Paralelno, Jelena već predano radi na pripremama za svoj debi na pisti Cro a Portera. 

''Dok se kolekcija “Bodies revealed“ sprema na prezentaciju u Latviji, koncept za novu sam već postavila. O čemu se točno radi za sada neću otkriti, ali mogu vam reći da će biti podjednako živopisna i obogaćena printom'', zaključila je Jelena.

Posjeti Miss7.24sata.hr