Nova jesenska kolekcija H&M-a

Nova jesenska kolekcija popularnog highstreet brenda spaja dva oprečna stila – minimalizam i maksimalizam.
Vidi originalni članak

U galeriji na dnu članka pogledajte izdvojene komade zajedno s cijenama koje možete kupiti u našim H&M prodajnim mjestima.

Dok su s jedne strane tu jednostavni i bezvremenski krojevi, s druge su komadi koji su bogato ukrašeni, blještavi i upadljivi. Minimalizam u odnosu na maksimalizam H&M-ovo je obilježje ove jeseni koje se vidi u uglađenim, isklesanim siluetama u kombinaciji s "drskim" oblicima i "samouvjerenim" ukrasima.

Ključni su zasebni komadi poput obavijajućeg kaputa od tvida s kimono rukavima ili crnog sakoa s dvostrukim kopčanjem koji prikazuje sportski izgled '90-ih kad ga se upotpuni majicom s kapuljačom i visokim tenisicama na platformu.

„Sviđa mi se mnoštvo opcija ove jeseni i mogućnost da pokažete različite strane svoje osobnosti. Uglađeni, minimalistički komadi djeluju svježe i moderno, a izgledaju sjajno nošeni uz nove teksture, oblike i dekorativne elemente koje donosi maksimalizam“, kaže Ann-Sofie Johansson, H&M-ova voditeljica odjela dizajna.

Hlače su nezaobilazne, od klasičnih hlača sa zatvaračem na zglobu do tajica živih boja s prirodnim printovima. Nastavlja se ljetni trend hlača s uzorkom – prevladavaju animalni uzorci na trapericama ili pak cvjetni na tajicama koje ćemo rado kombinirati uz majicu istog uzorka.

Među ključnim komadima sezone ubrajaju se široke košulje prozirnog materijala koje pozornost plijene naglašenim kragnama. Bubi kragna je definitivni pobjednik. Haljine su izrazito ženstvene i razigrane, a čipka i til pružaju romantičnu dozu.

Kolekcija je bogata volumeniziranim komadima, poput vesti širokog kroja i širokih rukava, ali i sjajnih jakni u duhu 90-tih.

Ključni su modni dodaci – elegantne naramenice ukrašene nakitom, biserne ogrlice i viseće naušnice, dodaci za ramena s kamenčićima kako bi se maksimalno istaknule najelegantnije minimalističke kombinacije.

Nezaobilazan nakit ove sezone su kragnice s kojima ćemo rado ukrašavati majice, haljine i košulje. Kad su cipele u pitanju i dalje vladaju gležnjače na punu petu, a hodat ćemo i u popularnim oksfordicama.

Večernje torbe su upadljive i vole jarke boje. Colour blocking modnih dodataka nastavlja se i tijekom jesenske sezone.

U galeriji detaljnije pogledajte pojedine komade iz jesenske kolekcije H&M-a u kojima ćemo uživati tijekom jeseni...

Posjeti Miss7.24sata.hr