Nicolas Ghesquière novi kreativni direktor Louis Vuittona

Gulliver Image/Getty Images
Nagađanja tijekom najvećeg modnog prevrata godine je konačno su gotova : Nicolas Ghesquiere je imenovan za novog kreativnog direktora ženske kolekcije na Louis Vuitton , naslijedivši tako Marca Jacobsa.
Vidi originalni članak

Ghesquière je napustio Balenciagu 2012. godine, a to je također bila svojevrsna senzacija s obzirom da je kreirao velik broj trendova u proteklom desetljeću. Ali sada kreću druga nagađanja: što će novoga Ghesquière predstaviti u Vuittonu? Vrhunski dizajneri poput Marca Jacobsa i Ghesquièrea rade instinktivno. U Balenciagi je pokazao svoje odstupanje od klasike, ali na vrlo nosiv način, dok se modna kuća Louis Vuitton bazira upravo na klasici.

Do sada smno imali prilike vidjeti kako Ghesquière  uvodi trendove poput platformi i sjajnih materijala, a inspiraciju pronalazi u SF filmovima. Stoga nas jako zanima kako će svoje futurističke ideje primijeniti na liniju Louis Vuittona, a posebice uzevši u obzir da mora popuniti mjesto nakon Marca Jacobsa. Vjerujemo kako ćemo vidjeti nešto inovativno i jezgrovito i jedva čekamo.

Posjeti Miss7.24sata.hr