Najljepši satovi ove sezone

Eksluzivna akcija Marli 7days satova na Mondu trajat će sedam dana za sedam različitih boja satova, a ušteda iznosi čak 700 kn.
Vidi originalni članak

Marli 7days kolekcija satova nastala je na ideji da nam svaki dan nosi neko značenje i priprema nešto novo. Tako je primjerice nekima jedan utorak obilježio život, dok netko drugi nikada neće zaboraviti jednu subotnju večer.

Marli 7days prva je kolekcija satova inspirirana danima u tjednu, prema kojima svaki sat nosi svoj naziv; monday, tuesday, wednesda, dok boja sata inspirira raspoloženje karakteristično za taj dan.

Ponedjeljak obilježava sat bijele boje za uspješan početak tjedna. Entuzijazam, kreativnost, uspjeh i poticaj narančaste obilježava sat za utorak. Budite mudri, dostojanstveni i ekstravagantni sa ljubičastom srijedom. Najmirnijom bojom za ljudsko oko – zelenom uljepšajte si četvrtak. Plava je boja neba i mora, simbolizira povjerenje i samopouzdanje, povezana je sa mirom; priuštite si plavi sat za petak i kraj radnog tjedna. Za subotu izaberite crni sat, bojom s kojom se povezuje autoritet i moć, a nedjelju si uljepšajte toplim i vedrim žutim satom.

Žarke boje i poticajni slogani razvedriti će dan onome tko nosi 7days, kao i sačuvati uspomenu na jedan od tih prošlih dana.

Kolekcija je unisex, svi modeli su vodootporni i odlikuje ih čelično kućište. Imaju funkciju štoperice i prikaz datuma. Kućište je od nehrđajućeg čelika, remen je gumeni, a pokreće ga kvarcni mehanizam.

Požurite po svoj Marli 7days! Odaberite dan u tjednu koji najviše volite i uštedite čak 700 kn! Akcija traje samo do 19. lipnja u ponoć.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Posjeti Miss7.24sata.hr