Najbolje StyleBookerice ožujka

Privatno
Ožujak je protekao u hladnom i promjenjivom vremenu koji je zahtjevao slojevite kombinacije. Ipak, ni to nije spriječilo naše StyleBookerice da pokažu svoje trendi i elegantne kombinacije kojima su oduševile čitatelje i redakciju.
Vidi originalni članak

Svojom jednostavnom kombinacijom koju je podignula uz efektnu vestu i cipele, StyleBookerica Click4Chic osvojila je bedž 'Cool look', baš kao i Zina koja se odlučila za seksi kombinaciju uz odlične visoke čizme i upadljiv kaput.

'Cool look' bedž osvojila je i tajci2312 koja je jednostavnu kombinaciju crne majice i traperica upotpunila statement ogrlicom i jednostavnim balerinkama. StyleBookerica Fashionbreath odabrala je ležernu kombinaciju poderanih traperica i ravnih cipela kombiniranih uz klasičan baloner i odlične sunčane naočale.

Jednaka bež nijansi, ali ovoga puta kod sakoa koji je kombiniran s odličnim tamnoplavim kombinezonom Fashionbreath je donio pohvalu redakcije, baš kao i holly00. Njezin styling traperica i oversized košulje te efektne torbe i šešira osvojio nas je na prvi pogled.

fashiondose osvojila je bedž 'Pohvala redakcije' svojom jednostavnom, ali vrlo stylish kombinacijom u kojoj je spojila skinny traperice, visoke potpetice i popularnu sportsku jaknu. Za malo romantičniji styling odlučila se Click4Chic koja je suknju i oversized vestu kombinirala uz sunčane naočale i interesantne cipele.

'Styling tjedna' osvojile su Mademoiselle_ivy i nikyca0404. Mademoiselle_ivy kombinirala je suknju s porubom od čipke i bijelu košulju, a za toplinu se pobrinuo ''čupavi'' kaput. nikyca0404 odabrala je nešto rokerskiju kombinaciju s hlačama s uzorkom i kožnom jaknom.

holyy00 i ovoga puta je osovojila bedđ 'Styling tjedna' odličnom elegantnom kombinacijom podvrgnutih traperica, nježne bluzice i oversized sakoa. Mademoiselle_ivy je svojim kombiniranjem upadljive skunje i pastelnih boja s kričavim tenisicama zasluženo odnijela bedž 'Styling tjedna', ali i 'Styling mjeseca'.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr