Modni procvat Janice Kostelić

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić potpisala je ekskluzivni ugovor s EPL Diamond Grupom, ruskim proizvođačem dijamanata, čime je postala zaštitno lice prestižne EPL Yakutian kolekcije dijamanata "Firing Ice", a tom prigodom je oduševila svojim modnim izričajem.
Vidi originalni članak

Klasična elegancija bio je najbolji odabir, a Janica je sve prisutne iznenadila i novom figurom.

Crno-bijela kombinacija uvijek je dobra ideja, a Janica se odlučila za široki kroj hlača i visoki struk te bijelu bluzu  koja je naglasila dekolte. Jednako tako, ovakav kroj odlično je vizualno izdužio noge, a moramo priznati kako ova legendarna skijašica izgleda fantastično.

Make up je u prvi plan stavio oči zahvaljujući crnom tušu i umjetnim trepavicama, dok je ostatak lica bio u nude nijansama s blago naglašenim usnama. Naravno, neizostavan detalj su bili dijamantni komadi nakita poput visećih naušnica i ogrlice, dok su ruke krasile narukvice i decentno prstenje.

Izuzetno mi je drago da su baš mene izabrali kao zaštitno lice za tako glamurozan, prekrasan i unikatan nakit. Svaka žena, kad nosi dijamante, osjeća se posebnom jer ipak dijamanti su najbolji ženini prijatelji“, izjavila je Janica, a nas je osvojila na prvi pogled!

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr